Відомий колишній український продюсер Юрій Бардаш, який став на бік путіна та почав отримувати російський паспорт, осоромився вкотре. Показав приклад того, як не потрібно.

З початком повномасштабного вторгнення він утік у Москву, і як він зазначив сам, лише там почувається у безпеці, даючи інтерв'ю пропагандистам.

Цього разу не став винятком, і Юрій Бардаш став прикладом того, чому в жодному разі не можна вживати заборонених речовин, і до чого це призводить.

Юрій Бардаш, скріншот з відео
Юрій Бардаш, скріншот з відео

У новому інтерв'ю чоловік почав будувати теорії про Україну і розповів про чіпи, які є у кожного українця, і про які нібито ніхто не говорить.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"У мене був паспорт. У кожному паспорті українському є чіп. Про це ніхто не знає, але він є на задній сторінці. Просто розриваєте. Просто з телефону, звідусіль все повикидав. Я просто як у кіно якомусь" - каже Юрій Бардаш. .

Очевидно, дуже часто продюсер прогулював школу, адже не знає, що такий чіп є практично у кожному паспорті всіх країн світу.

Юрій (Георгій) Бардаш, фото: Instagram
Юрій (Георгій) Бардаш, фото: Instagram

Справа в тому, що цей чіп є просто мікросхемою, яка є електронним носієм інформації про власника паспорта. У ній у захищеному цифровому форматі записуються анкетні дані громадянина: прізвище, ім'я, по батькові, число, місце, рік народження, ІВН, фотозображення та електронний цифровий підпис.

Юрій Бардаш цього, мабуть, не знає, і замість того, щоб вивчити інформацію, почав ганьбитись на весь світ. Пощастило, що тепер до України він не має жодного відношення і не доводиться червоніти за нього.

Нагадаємо, що зрадник Юрій Бардаш все більше перетворюється на божевільну Чичеріну.

Раніше повідомлялося, що Юрій Бардаш вирішив остаточно зрадити Україну: з новим ім'ям та російським паспортом

Також Анатолій жорстко приструнив зрадника Бардаша і назвав його подарунком для пропаганди Росії.