Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина похвалилася "багатством" під спокусливою сукнею та нарвалася на критику. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина багато часу приділяє саморозвитку, зокрема активно тренується у спортзалі та набула тіла своєї мрії. Зірка часто демонструє красу своєї фігури в одязі, а часом і майже без.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ксенія Мішина поділилася кількома кадрами з відвертої фотосесії. У кадрі актриса позує в коротенькому чорному платті, що ідеально підкреслює її ніжки. Особливо привертає увагу зона декольте, яка не приховує "багатство" під сукнею.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Багато шанувальників захопилися образом зірки, але деякі порадили трохи розсудливим з демонстрацією оголеного тіла.

"Красуня так, але вже зупинилася трохи в Великодній тиждень і в цей тяжкий час, де ми все ще шоковані стратою військового", "Все ж ефект мокрого волосся надає додатковий шарм", "Хороший фотошоп", "Просто пушка", "Діва", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина згадала про зв'язок із одруженим і як до неї підкочували багатії заради інтиму: "У мене така природа".

Також наш портал інформував, "Їдь додому, будемо сітки хлопцям плести": боса Ксенія Мішина розлютила українців на шикарному курорті.

Крім того, ми писали, Тарас Цимбалюк із "Фортечної" розповів, якого чоловіка хотіла Мішина: тепер зрозуміло, чому нічого не вийшло з Еллертом.