Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що працівники прикордонної служби в пункті пропуску Гоптівка Харківської області виявили громадянку України, яка намагалася потайки вивезти з території Росії 49 смартфонів Iphone.

За повідомленням прес-служби Східного регіонального управління ДПСУ, працівники прикордонної служби звернули увагу на сильне хвилювання жінки, яка намагалася пішки перетнути кордон.

прикордонник

У зв'язку з цим правоохоронці прийняли рішення про застосування спеціальних технічних засобів для огляду жінки та її особистих речей.

Після перевірки відразу ж відбулося спрацьовування металошукача.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

злочинниця

Як виявилося, під одягом, а саме - під спідницею жінка намагалася вивезти 49 мобільних телефонів Iphone, які вже були у вжитку.

Телефони відразу ж були вилучені в установленому порядку

Що ж, креативність дівчини все таки вражає.

митниця

До слова, на прикордонному контролі в аеропорту Бориспіль на 29-річного чоловіка спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося, що він воював у Сирії за терористів Ісламської держави.

Як повідомили в прес-центрі Державної прикордонної служби, в київському аеропорту Бориспіль прикордонники затримали громадянина Таджикистану. Як з'ясувалося під час перевірки, цього хлопця розшукує Інтерпол за участь у терористичній організації Ісламська держава.

аеропорт

У Державній прикордонній службі відзначили, що інцидент стався під час оформлення пасажирів одного з рейсів, який прибув у пункт пропуску "Бориспіль" (термінал D).

"29-річний громадянин Таджикистану розшукувався таджицькими правоохоронними органами за здійснення терористичної діяльності", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

аеропорт

Так, за даними Інтерполу, цей таджик два роки тому прибув до Сирії, де згодом пройшов навчання в терористичному військовому таборі і "став одним з найбільш активних учасників цієї екстремістської організації".

Нагадаємо, популярна американська письменниця Ненсі Крэмптон Брофі потрапила за ґрати. Проти неї порушили кримінальну справу: жінку підозрюють у вбивстві власного чоловіка. Фішку історії додає те, що Ненсі - автор книги "Як вбити свого чоловіка".

Як повідомляв Znaj.ua, за фактом отруєння 6 осіб в одному з найпопулярніших ресторанів у Рівненському районі зареєстрували кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба Рівненської місцевої прокуратури.

Також Znaj.ua писав про те, що у мережі з'явилася інформація про те, що виконавця Володимира Кузьміна пограбували на 10 мільйонів рублів.