Вже відому на всю країну дніпровську школу №62, через скандал з масовим отруєнням дітей, тимчасово закрили на карантин.

Згідно з повідомленнями українських ЗМІ, навчальний заклад закрили до 21 вересня. Фахівці за цей час повинні визначити причину масового отруєння.

Наголошується, що харчування в школі забезпечує приватна компанія. Однак перевірки торкнуться не тільки їдальні. Не всі хворі діти там харчувалися.

Раніше повідомлялося, що зі скаргами на погіршення самопочуття госпіталізовано 18 дітей. Попередній діагноз - гостра кишкова інфекція. Школярі в стані середньої тяжкості перебувають в інфекційних відділеннях різних лікарень міста.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі 18 учнів різних класів зі школи № 62 у стані середньої важкості доставили до різних лікарень міста в стаціонар інфекційних відділень. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

Ситуацію, яка виникла в дніпровскій школі прокоментував журналістам міський голова Борис Філатов. За словами чиновника причини інциденту поки не встановлені, але мер пообіцяв розібратися в події і взяв ситуацію під особистий контроль.

"Якщо у виникненні інфекції будуть винні, якщо це – отруєння, а не ротавірусна інфекція, повинні відповідати у повній мірі", - заявив він.

Варто нагадати, що одна з шкіл у Львові висунула пропозицію: вона запропонувала батькам не купувати щоденники дітям, пообіцявши їх роздавати самостійно. Однак за запропоновану ціну в 25 гривень діти, ті з них, які вже навчилися читати, зможуть дізнатися, яку суму отримають батьки, якщо їх дитина помре або отримає травму.

Як з'ясувалося, у вартість щоденника входить сума страховки від компанії, яка вирішила, що помістити рекламу під виглядом страхової пам'ятки на передостанній сторінці щоденника – відмінна ідея.

Нагадаємо, дитину ображають у школі: українським батькам пояснили, що робити.

Як повідомляв Знай.uа з домашнім насильством справлятимуться за п'ять хвилин: в Україні запрацював новий закон.

Знай.uа писав, навчальний рік у школі почався зі стрілянини та крові.