У п’ятницю, 14 вересня, російський прем'єр-міністр святкує День народження. Одіозному соратнику Путіна виповнилося 53 роки.


На солідну порцію мемів із цього приводу не поскупилися різні інтернет-ресурси. Telegram-канал MDK, згадавши російському прем’єру конфуз, який відбувався із ним у Криму під час зустрічі із пенсіонерами. Медведев оригінально "підтримав" кримчан фразою "Грошей немає, але ви тримайтесь", яка в народі стала крилатою.


Найепічніші фрази та витівки російського прем’єра

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще


"Американ бой, поїду з тобою"


Танці - безумовно не головний коник Медвєдєва, і відео з його зустрічі випускників у 2010 році це переконливо довело. Ролик злили в мережу тільки через рік після заходу, однак, незважаючи на це, він зібрав більше 15 мільйонів переглядів.

Користувачі зазначили, що топтання Медведєва - досить типові для російської людини танцювальні рухи.

Поверніть мій 2007
Багато хто вже не пам'ятає, що пекельні напади ностальгії з приводу 2007 року почалися саме із виступу Дмитра Медведєва в 2011 році, який заявив, що нічого повернути не можна.

"Я можу вам сказати тільки одне: ніхто ніколи не повернеться в 2007 рік, тому що на дворі 2011 рік. І ми всі – інші", - Дмитро Медведєв


Саме завдяки Медведєву росіяни тут же кинулися згадувати часи до кризи 2008 року: аську, кнопкові телефони, меми про Чака Норріса, емо та інших неформалів.

Грошей немає, але ви тримайтеся
У травні 2016 року Дмитро Медведєв відправився в Крим, де зустрівся з місцевими пенсіонерами. Вони поскаржилися на помилки в індексації пенсійних виплат, на що прем'єр порадив "триматися".

"Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші - зробимо індексацію. Ви тримаєтеся тут, всього доброго, гарного настрою і здоров'я", - Дмитро Медведєв.


Медведєв під дощем
Найсвіжіший мем з Медведєвим з'явився у травні 2017 року. Прем'єр-міністр разом з президентом Володимиром Путіним відправився покладати квіти до могили невідомого солдата в Москві. Пішов сильний дощ і, незважаючи на охоронця з парасолькою, Путін і Медведєв намокли.


Феєричний вираз обличчя Медведєва, в якому змішалося все - від злості до стійкості - не міг не сподобатися користувачам мережі. Дмитро Медведєв під дощем теж став мемом.


Нагадаємо, нова пенсійна реформа в Росії - одне з головних питань, про який говорить все населення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час переговорів у Мінську росіяни продемонстрували повне ігнорування виконання своїх зобов'язань, заблокувавши процес обміну заручниками.
Також Знай.ua писав про те, що скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва відривалися разом з Сергієм Лазарєвим під виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі в Сочі.