Українці з жахом спостерігають за наслідками хімічної аварії, яка трапилася в Армянську. Нещодавно в мережі з'явилися нові фото і коментарі кримчан з Армянська, які захотіли розповісти про свою біду світові.

Відповідні фото з'явилися в мережі завдяки блогерці RoksolanaToday & Крим, яка виклала їх в Twitter.

Катастрофа

До посту вона також додала:

"Армянськ місто-катастрофа. А з нашого вікна осінь сірчану видно ... А з нашого віконця кислотовідстійник трошки ..." Вранці у нас на вікні ось такий коричневий конденсат, коли посипали содою, то засичало..."

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

пост

Крім того, в мережі з'явилися фото, на яких видно загиблу природу і мертвих тварин.

Блогерка додала:

"Армянськ, день міста міста-катастрофи свіжі радості. Кошеня у дворі померло при закритих наглухо вікнах, все продовжує іржавіти, на вулиці будь-який метал кислота вже дожовує, але ЗАГРОЗИ ЗДОРОВ'Ю НІ, чи не забувайте " влади "і росспоживнагляд"

пост

Крім того, користувачка згадала про дуже важливу проблему, а саме про те, що через тиждень з таборів в "кислотний" Армянськ повертаються діти.

За її словами:

"Армянськ. Діти ще тиждень пробудуть в таборах і санаторіях. Що зміниться за тиждень? Погода, напевно НС ніяких заходів у них не передбачає"

пост

Блогерка також показала фото, на яких кримчани "весело" святкують день міста та інші заходи.

Наостанок блогерка додала:

"До речі, в Армянську у день міста святково так. В Армянську три молоді пари закоханих в урочистій обстановці пов'язали себе узами шлюбу - 8 вересня пропагандони зображували життя в місті катастрофи, але НС завадила"

пост

Дійсно, кадри мертвої природи не можуть залишити байдужими.

До слова, у Криму назріває екологічна катастрофа, люди в паніці та не розуміють, що відбувається.

Про це написав на сторінці в Twitter користувач під ніком "Кримський бандерівець".

Небезпека

"У ці хвилини Армянськ і околиці накрило сірчаною кислотою. Люди пишуть, що ніби опинилися в газовій камері. Почалася паніка, тому що скоро в цю душогубку окупанти привезуть дітей", - пише автор посту.

пост

Пізніше на сторінці опублікували документ, в якому зазначили, що спеціалісти проводили моніторинг та аналіз повітря і дійсно виявили підвищений рівень деяких шкідливих речовин, зокрема перевищували допустиму норму діоксид сірки та оксид вуглецю, а також виявили наявність деяких кислот.

пост

пост

Додамо, раніше керівник Херсонської області Андрій Гордєєв заявив, що основноюпричиною хімічної катастрофи в Криму стала техногенна аварія на заводі "Титанові інвестиції".

Небезпека

Нагадаємо, на півночі окупованого Росією Криму знову зафіксували перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин в повітрі.

Як повідомляв Znaj.ua, так звана "влада" в окупованому Криму звинуватила Украхну в екологічній катастрофі, що виникла в Армянську.

Також Znaj.ua писав про те, що нещодавно стало відомо про те, що в Азовському морі російський прикордонний катер спричиняв провокації, небезпечно маневруючи поряд з українським катером Морської охорони.