Жителька Криму та відомий блогер RoksolanaToday & Крим опублікувала на своїй сторінці у соцмережі шокуюче фото наслідків кислотної катастрофи на півострові.

"Ранок в Армянську. Сьогодні - по сітці руда кислотна роса, краплі ... а загрози немає для людей, бо люди нікому не потрібні", - підписала фото Роксолана.


Користувачі активно прокоментували пост, закликавши блогера тікати із цієї "газової камери".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Не мені, звичайно, давати поради, але я реально прошу вас, Роксолана, подумати про те щоб з цієї газової камери валити"


Нагадаємо, у окупованому путінськими бойовиками Криму так звана влада організувала справжню хімічну атаку.

Кримський Титан

Координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук написав про це в соціальній мережі Facebook, і спробував аргументувати свою заяву.

Дмитро Тимчук

"Російські пропагандисти почали розганяти інформацію, що 13 вересня в районі Армянська "раптом" відбувся повторний викид хімічних речовин", внаслідок чого в самому місті і прилеглих районах введено режим надзвичайного стану. Прямо зараз судорожно генеруються версії, що ж стало причиною "повторного викиду", оскільки завод "Кримський титан" призупинив роботу (про що заявляють самі окупанти), а ніяких природних катаклізмів не спостерігалося.У даний момент рашисти на повному серйозі починають просувати версію, що причиною погіршення екологічної обстановки міг стати "викид речовини з території України". Той факт, що в прилеглих районах Херсонської області немає жодного об'єкту, здатного представляти хоч найменшу хімічну загрозу, ігнорується. Людей підводять до думки, що Україна спеціально щось розпорошила. І багато хто повірить, як вірять в "американські випромінювачі", для захисту від яких потрібні шапочки з фольги", - заявив Тимчук.


Як повідомляв раніше Знай.ua, українці з жахом спостерігають за наслідками хімічної аварії, яка трапилася в Армянську.

Нещодавно в мережі з'явилися нові фото і коментарі кримчан з Армянська, які захотіли розповісти про свою біду світові.

Відповідні фото з'явилися в мережі завдяки блогерці RoksolanaToday & Крим, яка виклала їх в Twitter.

Також Знай.ua писав про те, що так звана "влада" в окупованому Криму звинуватила Україну в екологічній катастрофі, що виникла в Армянську.