У Гостомелі невідомі молодики розбили скло у автомобілі та викрали папку з планування будівництва будинку.

Про це повідомляє Київ оперативний.

Так, наразі вже відомо, що невідомі молодики розбили скло у припаркованому автомобілі та викрали папку з документами, а не сам автомоблів. Крім того власник авто відзначив, що знайомим не вдалося наздогнати злочинців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Справа в тому, що в моєму припаркованому автомобілі розбили скло і вкрали папку з проектами планування будинку. Все сталося біля в'їзду в Гостомель 07.09.2018. Нижче додаю фото людей, які це зробили. Авто (#Volkswagen # RLA18260 Pl) і особи, яких зафіксувала камера спостереження, але наздогнати моїм знайомим їх не вдалося. Може хто бачив це авто або впізнав цих людей?" - йдеться у підписі до фото.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві пограбували начальника управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка і його колег – про це чиновник заявив особисто.

Горбатюк стверджує: інцидент стався ввечері, 24 вересня. Саме тоді вони цілою компанією вирушили грати у футбол в XPark (столичний "Муромець").

"Ми залишили речі в роздягальні і їх вкрали…У мене особисто забрали 700 грн", - сказав Горбатюк в коментарі "УП".

Він також додав, що колеги потім не змогли знайти зошити із важливими записами та телефон, хоча сам Горбатюк крадіжку із професійною діяльністю не пов'язує.

Вони одразу ж викликали поліцію та написали відповідну заяву про крадіжку. Правоохоронці внесли подію в єдиний реєстр досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження.

Крім того варто зазначити, що викрадення автомобілів це часте явище не тільки в Україні, але і у всьому світі. Викрадачі з кожним роком удосконалюють свої навички, озброюються системами сканування сигналізацій, і використовують різні хитрощі для крадіжки машин.

Вночі машина повинна стояти в гаражі

Ні для кого не секрет, що найчастіше викрадають або обкрадають машину на вулиці в нічний час доби. Викрадачеві легше знайти здобич на відкритій, території, яку не охороняють. Краще рішення проблеми – це гараж. Якщо у вас немає власного гаража, то його можна взяти в оренду. Звичайно, це чергові витрати, але це обійдеться вам дешевше, ніж звернення в поліцію і пошуки вкраденого авто.

Забирати цінні речі

Не залучайте злодіїв цінними або якимись речами. Будь-який предмет залишений в машині підвищує ризик викрадення або розбитого скла. Як вони розмірковують під час злочину зрозуміти неможливо, але залишений вами телефон на сидінні може спричинити не просто його крадіжку, але і саме викрадення машини.

У Дніпрі поліцейські затримали групу автомобільних крадіїв

Нагадаємо, як поліція віджимає урожай фермерів, українці в шоці, відео.

Як повідомляв "Знай.ua", банду найтупіших грабіжників в історії людства засікли в Росії.

Також "Знай.ua" писав, що експерти знайшли спосіб зламати будь-яке авто Tesla.