В оборонному відомстві Російської Федерації стався витік важливої інформації. Стало відомо, що в окупованому Криму путінські бойовики розгорнули зенітно-ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 "Тріумф".

А розташовуються ці смертоносні машини біля Севастополя, Євпаторії та Феодосії.

Про це стало відомо завдяки інформації прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Станом на кінець вересня 2018 року РФ розгорнуті зенітно-ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 "Тріумф" біля міст Севастополь, Феодосія та Євпаторія", - зазначили в міністерстві.

У МінВПО заявили, що зенітно-ракетні комплекси С-400 "Тріумф" оснащуються ракетами різних типів, зокрема: 48Н6 і 40Н6 з дальністю ураження до 250 і 400 кілометрів відповідно. Вони можуть вражати цілі на висоті до 60 км.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський блогер під ніком Varlamov виклав на своєму каналі на YouTube відео, в якому показав реалії окупованого Севастополя.

На початку відео він показує пляж російського Криму, де людям доводиться купатися в морі разом з будівельним сміттям. Крім того, на кадрах можна побачити, що набережна щільно забудована МАФами.

"Таке враження, що тут віддали весь берег і сказали: "Робіть що хочете, нам плювати", - каже блогер.

Варто нагадати, що путінським військам вже всього вистачає. У них є палаючий авіаносець та БТРи, які чавлять срочників. Залишилося тільки вирішити, що робити з радянським мотлохом ЗРК С-300. І в Кремлі все-таки знайшли вихід. Стало відомо, що Російська Федерація передасть цей мотлох Сирії.

Про це розповів міністр оборони Сергій Шойгу. За словами путінського охоронця, даний комплекс значно посилить бойові можливості сирійської ППО.

Нагадаємо, путінський абсурд про катастрофу МН17 розклали по поличках.

Як повідомляв Знай.uа путінські вояки 4 роки ліпили фейк про український БУК, і ось народили.

Знай.uа писав, Грузія збила російські літаки українською зброєю.