На Донбасі в українських захисників з'явилися невеликі проблеми. В зоні проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 29 вересня, один український боєць отримав поранення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ОНС в Facebook.

Так, з'явилася інформація, що за добу донецькі терористи 32 рази обстріляли українські позиції. З мінометів 120-го калібру противник відкрив вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Світлодарськ, Травневе та Новолуганське, а з мінометів калібру 82 мм вів вогонь по опорним пунктам біля Світлодарська та Водяного.

Також стало відомо, що з гармат бойових машин піхоти обстріляні позиції українських захисників біля населених пунктів Кримське та Водяне.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулу добу знищили і ще 7 отримали поранення", – йдеться у повідомленні.

Вранці путінські бойовики обстріляли позиції ООС біля населеного пункту Водяне з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На щастя, важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області українські військові проведуть стратегічні командно-штабні навчання під гучною назвою "Козацька воля-2018".

За інформацією українських ЗМІ стало відомо, що в навчаннях візьмуть участь більше 2 тисяч резервістів оперативного резерву другої черги та військовозобов'язані мобілізаційного резерву.

Варто нагадати, що підрозділи Міністерства внутрішніх справ України збільшують свою присутність в акваторії Азовського моря через дії Російської Федерації.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час відкриття частини водолазних пошуково-рятувальних робіт акваторії Азовського моря ДСНС в Донецькій області.

Нагадаємо, ЗСУ розкрили правду про загибель дружків Захарченка.

Як повідомляв Знай.uа у Генштабі розповіли, як правильно "відкосити" від строкової служби.

Знай.uа писав, стало відомо, скільки українців загинуло від мінометів Пашинського.