Навіть "шкільне перемир'я", яке повинно зараз бути на Донбасі, не завадило путінським бойовикам істотно скоротити свою популяцію. Донецькі і луганські бойовики продовжують щодня і дуже активно провокувати українських захисників.

Терористи використовують різні види зброї, проводять диверсійні акції і ведуть снайперський вогонь.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Про це стало відомо завдяки заяві українського офіцера Анатолія Штефана "Штірліца" в соцмережі Fаcebook. Військовий також виклав знімки ліквідованих терористів.

Протягом вересня воїни ОСи завдали окупантам значних втрат. Ігноруючі Мінських домовленості у вересні місяці...

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще
Geplaatst door Anatoliy Shtefan op Maandag 1 oktober 2018

Якщо звернутися до так званої "статистики", у підрозділах "Л/ДНР" ліквідовано мінімум 62 бойовика, і ще 126 найманців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

боєвики
боєвики

А ось небойові втрати бойовиків склали 9 дев'ять людей. З таких причин як: суїцид, порушення заходів безпеки та загибель в результаті хвороби.

Український офіцер також розповів, що дані цифри можуть значно відрізнятися в більшу сторону у зв'язку ретельним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат.

Багато терористів, які брали участь у бойових діях протягом перших років війни, вже втратили будь-яку мотивацію, вони розчаровані ідеями "русского мира" та "Новороссии". Бойовики масово тікають з лав російсько-терористичних військ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жахливі цифри статистики дитячої смертності на Донбасі глибоко шокували Україну. Стало відомо, що понад 100 дітей постраждали в результаті підриву мін.

Розмінування ведеться щодня, але неможливо знайти всі міни залишені ворогом. Діти є діти бігають, граються, забираються в місця, куди дорослому не пройти і як сумний підсумок - смерть від вибуху міни.

Варто нагадати, що діти у пошуках пригод натрапили на міну. Вижив тільки один. Хлопчик розповів жахливу історію, про те як проста прогулянка позбавила життя трьох його товаришів. Неможливо уявити, що відчуває виживша дитина.

Нагадаємо, ЗСУ показали "заспокійливе", після якого бойовики ганебно замовкають.

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі російські окупанти підірвали самі себе.

Знай.uа писав, "Ватажком "ДНР" стане путінська повія", - Стрілков.