У той час, поки в країні розгораються скандали з масовими отруєннями, а простим громадянам не вистачає грошей на придбання лікарських засобів, Уляна Супрун продовжує забивати в українську медицину великий та іржавий цвях.

Так, в.о. міністра охорони здоров'я України знову зайнялася блогерською діяльністю. Її жертвою стали хірургічні маски.

За словами блогера-міністра, такі маски не захищають від зараження хворобами, зокрема - застудою та грипом. Деякі люди помиляються, думаючи про зворотне, іноді такі маски навіть називають засобом індивідуального захисту. Про це Уляна Супрун написала на своїй сторінці в Facebook.

Хірургічна маска не захищає від зараження хворобами. Це особливо важливо усвідомлювати в період, коли багато людей...

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Уляна Супрун op Dinsdag 2 oktober 2018

В Інфекційному контролі України все пояснили. Хірургічна маска насправді захищає медика від великих крапель і бризок біологічних рідин пацієнта при всякого роду процедурах (від огляду до маніпуляцій). Також вона призначена для зменшення виділень збудників інфекційних хвороб.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багатьох українців турбує питання власного здоров'я, особливо, коли це стосується тих захворювань або проблем, які можуть вплинути на їх працездатність.

Нещодавно виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла про один засіб, який допоможе поліпшити стан здоров'я і самопочуття в цілому.

Варто нагадати, що в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, на радість дітям, розповіла всім батькам України про користь домашнього улюбленця. Про це експерт написала на своїй сторінці в Facebook. За словами Супрун, домашні вихованці позитивно впливають на здоров'я дитини.

"Поширена думка, що тварини можуть негативно впливати на імунну систему, сприяти розвитку алергії і астми і просто приносити бруд. Тим не менш, дослідження показують, що насправді домашні улюбленці можуть бути корисні для здоров'я малюків", - заявила Супрун.

Нагадаємо, будьте обережні: ці "процедури" вбивають шкіру.

Як повідомляв Знай.uа вчені назвали найнебезпечнішу позу для сну.

Знай.uа писав, Супрун розповіла українцям про синдром "уявних хвороб".