У львівській школі стався досить неприємний інцидент. Так, у навчальному закладі №55 фізрук продемонстрував свої фізичні навички на першокласнику.

Мати дитини заявила, що вчитель фізкультури побив хлопчика. І додала, що в день інциденту її дитина святкувала своє семиріччя.

Як написала на своїй сторінці у Facebook мати школяра Анастасія Винокурова, школа, в якій навчається її чадо, є досить сучасною – проектор, індивідуальні парти та інші атрибути.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Але зате можна взяти і тріснути дитину по руці. Звичайно, ти ж – дорослий чоловік, вчитель, а першокласник не відпустив сітку за твоєю командою. А, ні, Федя, сказав, що просто підійшов і вдарив. Що треба робити, коротше, якщо дитина тримається за сітку, або бігає, чи сидить, чи стоїть? Правильно, вмазати їй", – обурюється жінка.

За її словами, її син відразу заплакав, класна керівниця його заспокоїла, а вчитель фізкультури нібито вибачився, хоча точно стверджувати не може.

"Директор у мене по телефону з'ясовував, чому Федю вдарив вчитель. Начебто у мене є нормальне пояснення. І сказав написати заяву, щоб вони провели розслідування. Тобто я в день народження свого сина пішла до директора в приймальню писати заяву про те, що мою дитину вдарив вчитель. Класно, правда?", – додає Анастасія Винокурова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні найближчим часом введуть інтернатуру для вчителів. Це означає, що молоді педагоги (бюджетники, контрактники) повинні будуть відпрацювати рік в школі під керівництвом досвідчених наставників. Така реформа потрібна для того, щоб майбутні вчителі адаптувалися до роботи в школі.

Варто нагадати, що Верховна Рада має намір ввести штраф до 3 400 гривень за буллінг (цькування). Такого роду покарання поширюватиметься на вчителів, батьків, вихователів дошкільних установ, що чинять тиск на дітей.

Нагадаємо, бридкі каченята: зірки, які ледь пережили шкільне цькування.

Як повідомляв Знай.uа недитячі ігри: батькам дали новий привід для хвилювань.

Знай.uа писав, ЗНО-2019: випускникам коледжу та ПТУ спростили умови здачі.