Український омбудсмен Людмила Денисова стурбована тим, що вже давно немає новин від РФ про політв'зня українського активіста Володимира Балуха і стан його здоров'я. Про це уповноважена з прав людини в Україні заявила в Facebook.

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова звернулася до керівництва російської Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) з проханням дати дозвіл на відвідування українським омбудсменом Людмилою Денисовою засудженого в Криму українського активіста Володимира Балуха.

Як йдеться у листі, який Москалькова направила Денисовій, російський омбудсмен звернулася у ФСВП "у зв'язку з пропозицією про синхронному відвідуванні Вишинського і Балуха".

Денисова зазначає, що від російської сторони постійно отримує лише відписки. В той час, як вона продовжує наполягати на синхронному відвідуванні Балуха-Вишинського. При цьому про другого Москалькова нібито піклується.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Омбудсмен зазначила, що з нетерпінням чекає реальних кроків від РФ.
У той же час Кирила Вишинського за 4,5 місяці 9 разів оглядали лікарі і Денисова особисто їздила до нього двічі і точно знає, що на погіршення здоров'я він не скаржиться.

Про це свідчить медична довідка. А ось про стан здоров'я Балуха не надають жодних документів і підтверджень про його самопочуття.

Раніше повідомлялося, що українського активіста, який був засуджений в Криму Володимира Балуха можуть епатувати в російську колонію. Про це повідомляє експерт Кримської правозахисної групи Володимир Чекригин.

Активіст зазначає, що найкраще для відбування покарання в'язневі Кремля залишитися в Криму. Однак існує ймовірність, що його перевезуть в Росію навіть у порушення міжнародних конвенцій.

Стурбована, що досі немає новин від РФ про Володимира Балуха та стан його здоров’я. Місяцями вимагаю надати мені...

Geplaatst door Людмила Денісова op Vrijdag 5 oktober 2018

Нагадаємо, кремлівські нелюди придумали нове знущання над Балухом. Балуха на межі можуть перевести на російську колонію.

Як повідомляв "Знай. ua", суд окупантів пом'якшив вирок українському в'язневі Кремля.

"Знай. ua" писав, що Балух пише заповіт слідом за Сенцовым. Відчуває, що загрози лише погрозами не залишаться і в колонію він вже не доїде.