У мережі опублікували ексклюзивні кадри нової військової вантажівки, яка буде передена на потреби ЗСУ вже найближчого часу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що новий автомобіль було спроектовано та складено на Бориспільському автозаводу.

У свою чергу експерти відзначають, що нова вантажівка замінить в українській армії застарілу вантажівку Газ-66.

Крім того відзначається, що Tata LPTA 713 TC з колісною формулою 4х4 побудований на базі індійського Tata LPT 713. Однак, українська вантажівка помітно відрізняється від свого індійського "родича".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так, довжина Tata LPTA 713 TC – 5,75 м, ширина – 2,16 м, а висота – 2,85 м. Він важить 5,15 т. Його вантажопідйомність становить 2,5 т. Це набагато більше, ніж у ГАЗ-66. Під капотом розташовується турбодизель потужністю 125 к.с. Для армійських вантажівок максимальна швидкість не так важлива, як, наприклад, прохідність. Проте, її теж потрібно враховувати. Нова вантажівка для ЗСУ має максималку в 82 км/год.

Разом з тим варто відзначити, що на окупованих путінськими бойовиками територіях Донбасу знову стає спектоно. За минулу добу, 5 жовтня, бойовики 19 раз обстріляли позиції українських захисників.

Обстріл позицій бійців операції Об'єднаних сил не закінчуються навіть незважаючи на раніше укладені домовленості про режим тиші. Проте українські військові заявляють про повний контроль ситуації. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС.

Напередодні терористи вели прицільний вогонь по захисникам Кримського, Вільного, Камишевахи, Троїцького, Луганського, Шумів, Мар'їнки, Новотроїцького, Павлополя, Гнутового, Водяного і Широкіно. Для обстрілу вони застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 82 і 120 мм (сім разів), озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Ранкове зведення на 07:00 06 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 5 жовтня,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 5 oktober 2018

Мінометним вогнем обох калібрів окупанти накривали позиції бійців Об'єднаних сил поблизу Троїцького та Луганського. З мінометів меншого калібру вони били по опорним пунктам захисників Павлополя і Гнутово.

Нагадаємо, ЗСУ терміново знадобилися тисячі офіцерів.

Як повідомляв "Знай.ua", дипломатичні таємниці України опинилися в лапах російських хакерів.

Також "Знай.ua" писав, що українські аси позмагаються з найкращими пілотами світу.

Нова форма Збройних Сил України і новини військової техніки