Жителі окупованого путінськими бойовиками Крима страждають від наслідків аварії на заводі "Кримський титан".

Про це у Twitter написав блогер RoksolanaToday&Крим.

"Запаху вже не чую, але першіння в горлі, осип голос ще з кінця серпня ніяк не відновитися, збільшені лімфовузли, підвищений тиск, головні болі, ще на додаток алергічний висип", - повідомив блогер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кримський Титан
Кримський Титан

За словами блогера проблема "запаху" нібито полягає в тому, що люди вже "вдишалися". На опублікованому фото можна помітити руку, на якій через викиди заводу "Кримський титан" почалася алергічна реакція.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі показали, як виглядають звичайні вулиці, набережна і парк в окупованому кримському Сімферополі. Відповідні фото з постом опублікувала в Twitter RoksolanaToday&Крим.

‏Так, на вулицях міста знову видніються гори сміття. Помітно, що масштабні проблеми з сміттям, які почалися в Сімферополі ще в травні, все ще актуальні. Тоді жителі масово публікували в соціальних мережах фото переповнених сміттєвих баків.

Варто нагадати, що в мережі показали фото свята в окупованому кримському Джанкої, на якому дітей нарядили в кокошники і сарафани. Відповідний знімок з постом опублікував в Twitter "Кримський Бандерівець".

"Крим. Джанкой. 5 жовтня 2018 року у Світловському ДК відбувся захід "Головне, душею не старіти", присвячений до Дня літньої людини. На шабаші традиційно укокошили дітей. Як же гидко виглядають кокошники і все це російськолаптєвє в Криму", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, путінські будівельники назвали причину падіння Кримського мосту.

Як повідомляв Знай.uа Захарова відкрила вхід до "таємної дачі" Кисельова: розкіш вилізе назовні.

Знай.uа писав, у мережі показали кадри "закриття" пляжного сезону в окупованому Криму.