Уряд Російської Федерації з державного бюджету виділить ще 86,4 млрд рублів для реконструкції далеких під'їздів до Керченського мосту.

Про це стало відомо завдяки матеріалу журналістів РБК.

Кримський міст
Кримський міст

З'явилася інформація, що далекі автомобільні підходи до путінської сумної гордості Керченського мосту з боку материковій частині РФ включили до комплексного плану модернізації і розширення магістральної інфраструктури до 2024 року прем'єра Медведєва. Мова йде про трасі А-289 Краснодар - Слов'янськ-на-Кубані - Темрюк. Про це йдеться в повідомленні російського замовника будівництва мосту - державної компанії "Тамань".

Кримський міст
Кримський міст

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також стало відомо, що в цьому плані " на розвиток дороги передбачено 86,4 млрд рублів. У рамках плану запланована реконструкція 136 км дороги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на в'їзді до Києва побудують 5 дворівневих транспортних розв'язок. Про це повідомила прес-служба Укравтодору в Facebook.

Стало відомо, що роботи з будівництва нової сучасної розв'язки планують розпочати вже в 2019 році. Також в Укравтодорі повідомили, що кредит на будівництво розв'язки виділить Європейський банк реконструкції і розвитку і Європейський інвестиційний банк.

Варто нагадати, що співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю затримали керівника "Укравтодору" – його підозрюють у привласненні державних коштів чиновників Державного агентства автомобільних доріг.

За даними СБУ, в даний час перевіряється вірогідність того, що один з керівників сприяв підконтрольному приватному підприємству, таким чином давши шанс здобути перемогу під час публічних закупівель. Мова йде про розробку первинної документації.

Нагадаємо, Укрзалізниця похвалилася рейковими автобусами.

Як повідомляв Знай.uа столичний забудовник викинув на вулицю півсотні сімей.

Знай.uа писав, платна дорога: названо терміни і сума будівництва.