Павло Клімкін та Петер Сійярто
Павло Клімкін та Петер Сійярто

Між нами тане лід: Угорщина пішла назустріч Україні

У понеділок, 15 жовтня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про остаточні домовленості з Угорщиною про зміну назви "уповноваженого міністра, відповідального за розвиток Закарпатської області та програми розвитку дитячих садів Карпатського басейну".

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Припинення виплат: чому українці залишилися без державної допомоги

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

З травня 2018 року багато пенсіонерів, які переселилися з окупованих територій не можуть отримати соцвиплати. Українцям пояснили, в чому проблема. Як пояснили в профільному міністерстві, перетин лінії розмежування фіксує система електронного обліку Держприкордонслужби "Аркан". Однак ця система фіксує дані не завжди правильно.

Соціальне житло
Соціальне житло

Доступне житло в Україні: на скільки квадратних метрів влада розщедрилася

Кабмін затвердив нові умови державної програми "Доступне житло" . Тепер майбутні власники самі собі обиратимуть житло, однак продати його не можна найближчі три роки.

Азовське море
Азовське море

Захист морів: розкрито суть таємного указу, підписаного президентом

Про те, що означає "таємний" указ РНБО, який 12 жовтня затвердив президент України Петро Порошенко, розповів секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Іван Винник. За його словами, в документі йдеться про етапи розгортання сил ЗСУ на південному напрямку біля Азовського моря. Про це заявив секретар комітету ВР заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Хитрі "винахідники": стали відомі махінації українців з субсидіями

Більше 1 мільйона сімей в минулому році змогли отримати завищену субсидію на послуги житлово-комунальних господарств. Про це повідомили у Мінсоцполітики. Як повідомив представник відомства Віталій Музиченко, були інциденти, коли українці отримували субсидію на оплату комуналки в конкретній квартирі, а після — здавали її в оренду вже з оформленою пільгою.