В Донецькій області два роки тому українські військові знайшли 70-річну місцеву жительку, яка здавала путінським бойовикам координати місцезнаходження підрозділів ЗСУ.

Про це українським журналістам розповіла колишня військовослужбовець Інна Грищенко.

"Наші воїни не могли зрозуміти, чому їх весь час обстрілюють, хоча вони постійно змінюють місце дислокації. Виявляється, що 70-річна бабуся "сиділа" на телефоні і здавала наші позиції", - заявила Інна.

ЗСУ
ЗСУ

Невідомо, з якої причини жінка це робила, зараз дізнатися про її долю неможливо. Однак про будь-яке ймовірне для неї покарання Інна Грищенко не повідомила. У той же час багато жителів регіону, за словами добровольців, не приховують своїх антиукраїнських позицій.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Української Добровольчої Армії, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що більшість добровольців вже давно залишили зону бойових дій на Донбасі і перемістилися в підрозділи територіальних загонів оборони.

"Оголошую про те, що 5 і 8 окремі батальйони Український Добровольчої Армії виходять з передової, але ми не виходимо з війни ... Сьогодні головне завдання для УДА - це побудова територіальних загонів оборони, які мають чіткий функціонал", - зазначив він під час брифінгу.

Варто нагадати, що в Києві на днях жорстоко побили відомого громадського активіста, учасника бойових дій на Донбасі Павла Богуна. Припускають, що тілесні ушкодження нібито справа рук правоохоронців. Сам потерпілий запевняє: постраждав в результаті насильницьких дій з боку поліції. В даний час він взагалі не бачить на одне око. На сторінці в Facebook він оприлюднив відеозвернення, де розповів, що силовики ставилися до нього вороже.

Нагадаємо, Європа знайшла управу для любителів хімічних атак.

Як повідомляв Знай.uа українська армія потрапила під "мінометний дощ" на День Захисника.

Знай.uа писав, на військових навчаннях НАТО сталося непередбачене, без Путіна не обійшлося.