На жарти немає часу. Жовтень 2018 року, дійсно вийшов дуже теплим, але незважаючи на гарну погоду, за один тиждень понад 153 тисячі українців захворіли на грип та ГРВІ.

Серед дорослого населення рівень захворюваності зріс на 6.5%, а серед дітей (до 17 років) на 14%! Про це стало відомо завдяки повідомленню Громадського центру здоров'я в Facebook.

лікарня
лікарня

"Летальних випадків від грипу протягом тижня не було зареєстровано. Також відсутнє лабораторне підтвердження циркуляції вірусів грипу серед населення", - йдеться в повідомленні центру.

Наголошується, що наразі захворюваність на грип та ГРВІ в Україні знаходиться на неепідеміологічному рівні - на 30% менше епідемічного порогу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Тим часом, знаючи про зростання кількості хворих на грип, кір і навіть сибірською виразкою, глава МОЗ України Уляна Супрун, замість того, щоб бити на сполох і приймати чіткі та жорсткі заходи, просто у себе в Facebook рекламує програму "Доступні ліки".

"Програма" Доступні ліки "зберігає не тільки здоров'я, але й сімейні бюджети!", - цинічно написала Супрун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці отримали можливість безкоштовно робити щеплення за спеціальним календарем в приватних клініках первинної ланки й у лікарів, які працюють як фізичні особи-підприємці. Зміни в проекті постанови затвердили у середу, 17 жовтня.

Варто нагадати, що в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла, наскільки корисними можуть бути яйця, якщо їх правильно споживати. Про це вона написала у Facebook. Зокрема, вона розповіла, що у "списку" корисних продуктів завжди неодмінно були яйця, адже вони містять практично всі важливі вітаміни, які так необхідні організму людини.

Нагадаємо, у Києві несподівано "зникли" всі лікарі, городяни в паніці: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили шрифт, який заб'є прогалини в пам'яті.

Знай.uа писав, Супрун "вилікувала" важкохворих українців черговим словоблуддям.