У той час, поки десятки тисяч українців страждають без лікарських засобів та належного медичного обслуговування, міністр-блогер Уляна Супрун продовжує ігнорувати сформовану ситуацію, і у своєму Facebook роздає нові й непотрібні поради про те, як потрібно слухати музику в навушниках.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Дуже "потрібні" поради, особливо в розпал бурхливих епідемій грипу та ГРВІ. Спробуйте прочитати її коментарі без розпачу.

За даними ВООЗ, близько 1,1 мільярда молодих людей (віком від 12 до 35 років) ризикують втратити слух через те, що...

Geplaatst door Уляна Супрун op Vrijdag 19 oktober 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Прослуховування вашого улюбленого плейлиста в навушниках на високій гучності може пошкодити слух так само, як звук бензопили або мотоцикла, наприклад. Адже, шум, який вони створюють, становить близько 100 децибел. Так само звучать і ваші навушники на максимальній гучності", — цинічно пише глава МОЗ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці отримали можливість безкоштовно робити щеплення за спеціальним календарем в приватних клініках первинної ланки й у лікарів, які працюють як фізичні особи-підприємці. Зміни в проекті постанови затвердили у середу, 17 жовтня.

Варто нагадати, що не так давно виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла українцям про те, що чоловіки у Великобританії займаються фітнесом частіше жінок. Відповідний британський ролик з коментарем чиновниця опублікувала в соціальній мережі Facebook.

"Це відео — частина національної кампанії у Великобританії, щоб залучити жінок до занять спортом. Адже дослідники виявили, що існує величезна різниця між фізично активним чоловічим і жіночим населенням у країні. Незважаючи на цей показник, близько 75% цих жінок виявляли бажання займатися спортом, але на цьому все й закінчувалося", — відзначає Супрун.

Нагадаємо, хвороби серця і ламкі кістки: вчені назвали найнебезпечніші молочні продукти.

Як повідомляв Знай.uа Супрун змусить українців харчуватися яйцями.

Знай.uа писав, у Києві несподівано "зникли" всі лікарі, городяни в паніці: що відбувається.