Гостей і жителів української столиці шокував дикий інцидент. Біля станції метро "Хрещатик" чоловік у нетверезому стані влаштував дикий махач і покусав своїх товаришів. Так, в результаті "кривавого" інциденту жінка та ще один чоловік опинилися в лікарні.

Дика ситуація сталася приблизно опівночі в ніч на 27 жовтня. Про це пишуть столичні ЗМІ.

Поліція
Поліція

Очевидці інциденту заявили, що неадекватний чоловік на ім'я Віталій влаштував бійку з друзями, з якими разом пиячили. Під час бійки бешкетник вкусив дівчину за палець, а свого товариша за обличчя. Щоб втихомирити буйного хулігана, на місце події приїхали відразу три екіпажі патрульної поліції.

В результаті бійки чоловіка і жінку забрала карета "швидкої". Віталія затримали правоохоронці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Швидка допомога
Швидка допомога

Варто нагадати, що в Китаї озброєна ножем 39-річна жінка проникла на територію одного з дитячих садків і накинулася на його вихованців. Діти в той час робили зарядку на вулиці. Було поранено, щонайменше, 14 дітей.

Постраждалих доставили в лікарню. Жахливий інцидент стався вранці в п'ятницю, 26 жовтня, в китайському місті Чунцин. Нападницю знешкодили охоронці. Чому жінка зважилася на такий вчинок - невідомо. Проте джерела стверджують, що зловмисниця вирішила у такий спосіб "помститися суспільству" після того, як гучно посварилася з чоловіком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі троє озброєних чоловіків напали на відомого фізика Павла Віктора і пограбували його. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. Повідомляється, що троє чоловіків штовхнули 64-річного вченого і відібрали у нього велосипед. Павло Віктор після нападу зміг самостійно звернутися за допомогою до медиків. Він отримав тілесні ушкодження від падіння з велосипеда.

"За даним фактом Хмельницьким відділом поліції розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України ("Грабіж")", – розповіли в поліції.

Нагадаємо, троє українців зловили кулі після конфлікту з прикордонниками.

Як повідомляв Знай.uа жінка влаштувала страшну різанину в дитячому саду, багато поранених, відео 18+.

Знай.uа писав, росіянка штрикнула чоловіка ножем заради ефектного селфі: фото 18+.