Половина населення України вважає, що найкращим часом для роботи є ранок. Важко сперечатися, але є й інші думки з цього приводу.

Звісно, кожна людина унікальна, тому і найкращу результативність демонструє в різні дні і різні сезони.

Про це стало відомо завдяки результатами опитування компанії Headhunter. Експерти з'ясували, який час вважається найпопулярнішим для роботи, пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Серед пір року набрала найбільшу популярність осінь. 30% опитаних стверджує, що в цей період працювати продуктивніше всього.

Ще 26% людей вважають, що весняний настрій краще підходить для робочих буднів. Холодну зиму обрали 16%, а літо – лише 10%. Остання цифра дуже очікувана, адже літо завжди вважалося часом канікул і відпусток.

Варто також відзначити, що залишилися 18% стверджують, що їх продуктивність абсолютно не залежить від пори року. Тим не менше вони не уточнили, чи означає це, що вони завжди максимально продуктивні, або ж ситуація зворотна.

Варто нагадати, що Президент Петро Порошенко заявив, що Україна взяла на себе обов'язки вирівняти внутрішні та зовнішні ціни на газ ще у 2008 році, за підписом прем'єр-міністра того часу. Про це він заявив 31 жовтня під час зустрічі з представниками бізнесу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що щоб побачити людей, які працюють в Україні неофіційно, не доведеться їздити далеко. Адже це — продавці невеликих магазинів і ринків, перукарі, механіки станцій техобслуговування, з якими ми спілкуємося мало не щодня. Більшість українців отримують зарплату в конвертах, а роботодавці економлять на виплату податків. А чим загрожує робота не за трудовим, замислюється не кожен.

Нагадаємо, українців змусять відзначати ще одне державне свято.

Як повідомляв Знай.uа на роботу в 45: що робити українцям, яким постійно відмовляють роботодавці.

Знай.uа писав, у Польщі запанікували через українських заробітчан, і це тільки початок.