У неділю, 4 листопада, стало відомо про смерть у лікарні херсонської активістки Катерини Гандзюк, яку 31 липня невідомий облив кислотою просто посеред вулиці.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Про це пише Рoliteka.

У зв'язку із цим стала відома іформація про те, що напередодні Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка у Києві провела закриту зустріч з представниками громадськості, передавала для Катерини Гандзюк побажання одужання.

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак уже через три дні активістка померла в лікарні.

Як стало відомо, після діалогу в столиці України, активісти передали канцлеру Німеччини футболку з символічним написом “Хто замовив Гандзюк?” і лист від громадських організацій з проханням підтримки.

У відповідь на звернення Меркель передала Катерині Гандзюк найщиріші побажання якнайшвидшого одужання, проте через кілька днів Катерина пішла з життя.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Нагадаємо, у неділю, 4 листопада стало відомо про смерть активістки, жертви замаху Катерини Гандзюк. Про це повідомляється на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

У віці 33 років в лікарні через обрив тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк.

"Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними джерел у неї обірвався тромб.

Друзі та близькі пишуть співчуття.

31 липня у Херсоні невідомий хлюпнув кислотою в обличчя співробітниці міськради Катерини Гандзюк. Жінка отримала 35% опіків шкіри і сильне пошкодження лівого ока.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у неділю, 4 листопада померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк. Поліція терміново перекваліфікувала справу на статтю "Закінчене вбивство" КК.

Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження, за яким проводиться розслідування нападу на херсонську активістку Гандзюк на статтею "Закінчене вбивство" Кримінального кодексу України.

поліція
поліція

На даний момент кримінальне провадження за фактом замаху на Гандзюк розслідують як закінчений злочин - за пунктами 4, 6, 11 і 12 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене групою осіб, з корисливих спонукань, з особливою жорстокістю, на замовлення).

Також Знай.ua писав про те, що радниця міського голови Херсона, відома активістка Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили кислотою, померла в лікарні через відрив тромбу. Про це йдеться в повідомленні на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook. Цю сторінку ведуть друзі Катерини.