У Керчі спалахнув скандал між окупаційною "владою" Криму та батьками студентів, які постраждали унаслідок кривавого теракту.

Теракт у керченському коледжі
Теракт у керченському коледжі

Про це повідомляє "Керч ФМ".

У повідомленні йдеться, що батьки дітей, які постраждали у результаті вибуху й стрілянини в політехнічному коледжі, не можуть добитися компенсації від окупаційної влади.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місцева мешканка Світлана розповіла, що її донька Анастасія отримала численні осколкові рани. Однак у списках тих, кому має бути здійснена виплата, її прізвища немає.

Мати студентки повідомила, що писала "голові" Криму Сергію Аксьонову, в МОЗ, главі російського уряду Дмитру Медведєву і на сайт уряду Росії, проте досі не отримала жодних відповідей.

Також повідомляється про керчанку Оксану, матір постраждалого студента коледжу Сергія, якій, за її словами, відмовили у виплаті компенсації.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Вона зазначила, що після вибуху хлопця відвезли у лікарню, там йому "обробили рани і перев'язали ноги бинтами", після чого відправили додому.

"У момент вибуху він проходив під вікнами, стався вибух, його віднесло вибуховою хвилею і накрило склом", — розповіла Оксана.

Мати Сергія повідомила, що хлопця визнали потерпілим, але компенсацію сім'я не отримала, незважаючи на заяву "влади" про те, що всі належні виплати постраждалим перерахували.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

За словами жінки, на зборах батьки інших постраждалих дітей теж скаржилися на відсутність виплат.

Нагадаємо, акаунт Владислава Рослякова, який влаштував стрілянину і вибух в коледжі в Керчі, зламаний.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відповідно до опублікованих даних на сторінці стрілка було виявлено безліч листів, з яких можна зрозуміти, що Росляков планував влаштувати бійню на свій випускний.

Як писав раніше Знай.ua, у результаті вибуху в політехнічному коледжі Керчі 16-річній студентці Наталі Калініченко ампутували стопу. Її батько стверджує, що у сім'ї немає грошей на лікування.

Також Знай.ua писав про те, що з кожним днем з'являється усе більше версій кривавого теракту у Керчі, суспільство остаточно заплуталося і складається враження, що саме такого ефекту і добивається кремлівська сторона.