З Росії з новою силою дме сильний вітер антиукраїнської пропаганди. Так, на російському телеканалі "Росія 1" в ефірі пропагандистської програми розгорівся новий гучний скандал про присутність регулярної армії РФ на українській території.

Про це стало відомо завдяки відео на сервісі YouTube.

В цей раз скандал стався між чинним сенатором - членом комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Францом Клинцевичем і українським політологом Олександром Охрименком.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час суперечки, в ході якого російські "експерти" на все горло голосили в обличчя українському політологу про те, що російських регулярних військ на Донбасі немає, член ради федерації Франц Клинцевич кинув своєму опонентові фразу, мовляв, оголосіть тоді війну Росії і дізнаєтеся.

Після такої зухвалої заяви Клинцевич кинувся у всі тяжкі, і поліз з новими нахабними образами. У свою чергу, Охрименко не хамив, при тому, що Клинцевич назвав його "рожа" та обізвав "виродком".

Варто нагадати, що минулого тижня в російському Оренбурзі 76 випускників так званих "Роснефть-класів, відкритих в трьох регіонах Оренбуржжя, попрощалися зі своїми школами. Про це гучно сповістили росіян пропагандистські ЗМІ. Однак з боку це виглядає досить дико: як відомо, "Газпром" є "кишеньковим підприємством" Путіна, як, втім, і в Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області в місті Павлограді невідомі напали на місцевого активіста "Національних дружин" Юрія Малімонова. З'явилася інформація, що в результаті жорсткого побиття активіст отримав важкі травми. Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook керівника дніпровської організації "Національного корпусу" Дениса Котенка.

Нагадаємо, новини великої і могутньої: озвірілі від злиднів і пропаганди росіяни влаштували дике побоїще за знижки в маркеті, відео.

Як повідомляв Знай.uа український телеведучий прогнувся під Путіна в прямому ефірі, такого не очікував навіть Кисельов.

Знай.uа писав, бійню в Керчі організував не Росляков: нова версія теракту пояснила все.