Для українців з'явилися добрі новини. Для тих, хто вже скучив за відпусткою приготували додатковий вихідний день. Тепер, у грудні з урахуванням нового вихідного доведеться відпочивати аж третину місяця - 20 робочих днів та 11 вихідних.

Так, нагадаємо, що 25 грудня українці відзначать католицьке Різдво. Це свято стало державним тільки в минулому році, виходить, що відпочивати повинна вся країна.

Відомо, що вихідним буде і переддень Різдва – 24 грудня (Святвечір), проте робочий день переноситься на суботу, 22 грудня. Про це пишуть українські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За такою ж схемою Україна зустріне Новий рік. Останній робочий день в цьому році, 31 грудня, буде вихідним, оскільки припадає на понеділок, передує офіційному вихідному – 1 січня, українці вийдуть на роботу за нього в суботу, 29 грудня.

Варто нагадати, що українцям розповіли прогноз погоди на найближчі дні, і хоча відчутного тепла не варто очікувати похолодання по всій території відбуватиметься поступово. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко в Facebook. У найближчі дні в Україні буде волого і тепло, а перші морози прийдуть тільки на вихідних.

"Україна відкрито радіє вже тривалий час владі антициклону. І дощів, як таких, немає, так, пару крапель, і вологість і тумани забезпечують сільському господарству врожай, і тепла погода економить газ і, в принципі, радує", - розповіла синоптик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Чорна п'ятниця – це день величезних. Але інше питання, якщо в Україні дійсно справжні знижки. Експерти сходяться на тому, що практично всі акції в магазинах – це лише маніпуляції довірливими покупцями. Але давайте спробуємо розібратися в цьому детальніше. До речі, Чорна п'ятниця зазвичай проходить в останніх числах листопада і 2018-й рік не виняток. В цьому році вона починається 23 листопада о 00.01.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що встиг накоїти жовтень.

Як повідомляв Знай.uа які перспективи очікують студентів і заробітчан в 2019 році.

Знай.uа писав, коли в Україні випаде сніг: синоптики вдарили по болючому.