На Чернігівщині утворилося невелике поселення фанатів так званих "традиційних російських цінностей".

Як повідомляє 5 канал, засновниками поселення стала пара з Києва - Володимир та Ірина Дзюба. Вони стверджують, що не зараховують себе до жодної з церков, не дотримуються якихось політичних поглядів, однак, було помічено в ділових зв'язках з "почесним громадянином ДНР" Германом Стерліговим.

Дзюби намагаються нав'язати свої "традционные цінності" місцевим жителям, а також без дозволу використовують зелені ділянки. Жителі села обурилися і звернулися до правоохоронців. Проти сім'ї було порушено кримінальну справу, після чого проведено обшук у їхньому будинку, де було виявлене величезна кількість літератури, надрукованої в Росії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що днями одіозний московський поп осоромився скандальною заявою, яка більше схоже на марення божевільного, а не мова "представника духовенства".

Відповідну заяву оприлюднили росСМИ.

Чоловікам не рекомендується голити бороди, так як це призводить до гомосексуалізму. Про це заявив предстоятель Російської православної старообрядницької церкви (РПСЦ) митрополит Корнилій.

"Бог дав нам правила: написано, що Господь створив всіх з бородою. А католицький Захід зовсім відпав від цього поняття. А адже це однозначно: на іконах ми не можемо уявити собі Христа або будь-якого святого без бороди", - упевнений владика.

За його словами, "мужолозтво від цього й пішло: змінюється чоловічий одяг, зачіски".

Нагадаємо, днями в мережу злили відео, яке в черговий раз яскраво продемонструвало сутність "цивілізованого" руського світу".

Раніше Знай.иа повідомляв, долю храмів Московського патріархату вирішать парафіяни: "за" Українська церква повинна проголосувати 2/3 приходу.

Знай.иа писав, автокефалія УПЦ може стати рушійною силою краху імперії Путіна.