Влада російської столиці запропонували всім бажаючим, за ставкою один рубль за квадратний метр на рік, орендувати будівлю в центрі Москви під організацію дитячого садочка.

Так, інвестори вже виявляють дикий інтерес до об'єкта. Аукціон, на якому буде реалізовано право оренди особняка, відбудеться 22 листопада 2018 року. Заявку на участь можна подати до 16 листопада. Про це стало відомо завдяки повідомленню департаменту Москви по конкурентній політиці.

Відомо, що двоповерхова будівля розташована за адресою: Гольяновська вулиця, будинок 7, будівля 6, його площа складає 947 квадратних метрів. А ось початкова ціна щорічної орендної плати — 6,7 мільйона рублів до моменту переходу на ставку один рубль за один квадратний метр терміном на 49 років.

Щоб перейти на пільгову ставку, інвестору доведеться реалізувати вимоги міського департаменту освіти: виконати в перші два роки нормативи за обсягом надання освітніх послуг. При цьому не менш як 80 відсотків дітей в дитячому садочку повинні бути зареєстровані за місцем проживання в російській столиці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що Укрзалізниця отримає новий великий кредит. Так, Європейський банк реконструкції і розвитку та "Укрзалізниця" уклали новий контракт про виділення $150 млн на покупку нових вантажних напіввагонів. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ЄБРР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 9 листопада, єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Йоганнес Ган передав прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману звіт про імплементацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС за 2018 рік.

Нагадаємо, концесійні дороги в Україні: коли відкриють і скільки заплатимо.

Як повідомляв Знай.uа вперше в Україні: Чорнобильська зона запрацює у новому режимі.

Знай.uа писав, скандального олігарха-власника футбольного клубу схопили в Європі.