Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у середу, 14 листопада. Порівняно з показниками у вівторок, 13 листопада, гривня не зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 27,91 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 14 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

100 доларів США – 2791.8162 гривень;
100 євро – 3143.8642 гривня;
10 російських рублів – 4.1250 гривні.

Як видно з цими показниками, курс євро залишається стабільним, а вартість російського рубля з вівторка зменшилася на 1 копійку. Крім того, долар став дорожче ще на 1 копійку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тим часом фінансові експерти констатують позитивну тенденцію на валютному ринку - долар трохи впав у ціні, а гривня в свою чергу зміцніла. Позитивно позначилося на курсі гривні розміщення Україною єврооблігацій на суму 2 млрд. доларів.

"На курс гривні розміщення єврооблігацій може вплинути позитивно, тому що надходження в країну в 2 млрд. доларів – це позитивна тенденція, збільшення резервів Нацбанку і можливості для валютних інтервенцій", – пояснив експерт.

Долар також подешевшав в обмінниках і касах. Так, мінімальна вартість готівкового долара на продаж населенню просіла на 3 копійки – до 28,17 грн., а діапазон середньої вартості розширився до 28,25-28,40 грн. При цьому покупка доларів у населення здійснюється в рамках 27,35-28,20 грн.

Нагадаємо, що Рада національного банку пропонує розробити програму випуску цільових облігацій внутрішньої держпозики для фінансування окремих галузей економіки. Відповідне рішення прийняв і підписав глава Ради НБУ Богдан Данилишин.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці можуть навіть не здогадуватися про те, що на їх ім'я хтось намагається взяти кредит. Адже в деяких підприємствах для цього не потрібні навіть оригінали документів або підпис.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну вже не повернеться "солодкий" курс "по 8". Однак позитивні зміни на вітчизняному валютному ринку, швидше за все, можливі. Експерти розповіли, як в Україні може змінитися курс національної валюти.