Підозрюваних у вбивстві учасника "Самооборони Майдану", журналіста Василя Сергієнка Сосновський районний суд Черкас випустив під заставу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook заступника голови Нацполіції України В'ячеслава Аброськіна.

Сьогодні суддя Соснівського суду Черкас «привітав» всіх журналістів зі святом - змінив міру запобіжного заходу...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Vrijdag 16 november 2018

З'явилася інформація, що суддя змінив міру запобіжного заходу Вадиму Мельнику, якого копи обґрунтовано підозрюють як організатора вбивства. Поліцейські шукали Мельника майже 2 роки. Суддя призначив заставу підозрюваному у виконанні вбивства Віктору Горбенку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"За рішенням суду йому (Мельнику) як організатору призначено заставу в 2 мільйони гривень, Горбенку, обґрунтованому підозрюваному, одному з виконавців – 800 тисяч гривень. До речі, Мельник в ході слідчих дій замовника не назвав", – повідомив Аброськін.

Почались сутички. Потрібна ваша допомога

Geplaatst door Костянтин Мірошниченко op Vrijdag 16 november 2018

Після рішення суду біля будівлі почалися зіткнення між активістами і копами. Про це заявив черкаський активіст Костянтин Мірошниченко, який був присутній на засіданні.

Варто нагадати, що стало відомо ім'я людини, який віддав наказ про вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашкаджи у генконсульстві в Стамбулі. Цю інформацію повідомляє газета The Washington Post, посилаючись на джерело, що має відношення з розслідуванням справи ЦРУ США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція затримала громадянина України, який виконував завдання спецслужб Росії. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook. Затриманий виявився винним в організації терористичного акту в Херсоні (замах на одного з керівників політичної партії "Національний корпус"). Крім того, він здійснював організацію нападів на громадських активістів в Херсонській області.

Нагадаємо, зірку "Фізрука" госпіталізували з ножовою раною: на нього напала дружина.

Як повідомляв Знай.uа свято обернулося трагедією: батько вбив свого сина на День народження онука.

Знай.uа писав, Київ подарував вбитому Нємцову сквер у цікавому місці.