Пасажири авіакомпанії LOT потрапили в дуже неприємну і курйозну ситуацію. У літака Boeing 787 Dreamliner, який повинен був зробити рейс за маршрутом Пекін-Варшава, вийшов з ладу гідронасос. І найцікавіше, так як новий можна було придбати тільки за готівку, то пілот літака попросив пасажирів посприяти купівлі.

Про це пише польське видання Newsweek.

ЗА інформацією польських ЗМІ, поломка судна була виявлена ще, коли пасажири тільки почали прибувати в аеропорт для реєстрації на рейс. Було виявлено, що з гідронасоса капає рідина.

На покупку нового механізму замість пошкодженого у пілотів лайнера не вистачило власних коштів, і вони вирішили попросити відсутню суму 340 доларів у пасажирів. Хоча, за правилами авіакомпанії робити вони цього не повинні були ні в якому разі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, чотири пасажири відповіли на прохання і скинулися на гідронасос. В результаті, після 10 годин ремонтних робіт Boeing з 249 пасажирами піднявся в повітря і виконав успішний рейс до Варшави. В якості моральної компенсації авіакомпанія надала чотирьом пасажирам квитки на наступний рейс з відкритою датою.

Варто нагадати, що за словами Стівена Проссера, у січні 2016 року він летів 12-годинним рейсом з Бангкока в Лондон. І під час усього польоту він відчував незручності через сусіда, який важив майже 150 кілограмів.

"Він був таким великим, що не поміщався в своєму кріслі. Я відразу зрозумів, що це буде проблемою для мене. Збоку він придавив мене і мені довелося сидіти в неприродній позі",- заявив Проссер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії в Озинському районі Саратовської області потяг протаранив пасажирський автобус на нерегульованому залізничному переїзді. Як розповіли в ДАІ, в результаті аварії чотири людини загинули і троє постраждали. Автобус рухався за маршрутом Саратов – Уральськ.

Нагадаємо, вистачило секунди: український водій-лихач влаштував криваве пекло на дорозі, є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа проїзд подорожчає майже вдвічі: українцям озвучили нові ціни.

Знай.uа писав, пекло на дорозі: некеровані вантажівки влаштували криваву бійку", багатотонна фура опинилася в кюветі, моторошне відео.