Кабмін прийняв кілька змін до правил реєстрації візових процесів для в'їзду в Україну. Цікаво, що серед нововведень - збільшення консульського збору.

Так, з першого січня 2019 року сума ставки збору для оформлення візи складе 85 американських доларів. Нагадаємо, що раніше потрібно було віддати всього $65. Про це пишуть українські ЗМІ.

аеропорт Бориспіль
аеропорт Бориспіль

Нові зміни стосується того факту, що іноземці тепер не зможуть оформити туристичні і ділові візи в пунктах пропуску через державний кордон у міжнародних аеропортах "Бориспіль", "Київ" (Жуляни) та "Одеса".

Прикордонник
Прикордонник

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З квітня 2018 року централізовано електронні візи оформляє МЗС. До того ж, розширився перелік підстав для оформлення е-Візи. На додаток до ділової та туристичної мети в'їзду вводяться е-Візи для поїздок в Україну з приватною метою, для лікування, здійснення діяльності в сфері культури, науки, освіти, спорту, а також представникам ЗМІ.

Варто нагадати, що через місяць, з 17 грудня, запрацює гост який регулює систему відеофіксації. Українським водіям знову надходитимуть "листи щастя". Українцям пояснили нюанси і нові правила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий закон, який повинен поставити крапку в питанні євроблях чекає вердикту президента. Після підпису глави держави документ докорінно змінить ситуацію. У президента є два тижні на розгляд. Закон, або приймуть, або накладуть вето. Зараз відомо, що рішення озвучать до кінця 2018 року. Самі власники авто на єврономерах (яких за приблизними підрахунками понад мільйон) вимагають не підписувати цей закон.

Нагадаємо, Угорщина образилася на Україну і не дасть їй вступити в НАТО, названо головні причини.

Як повідомляв Знай.uа українські "Кентаври" нарешті прибули до Одеси.

Знай.uа писав, голосування за ID-картою: що важливо знати кожному українцю.