Київ залишився без води, до бюветів стоїть черга: названо адреси і терміни

23 листопада стало відомо, що майже 20 вулиць Києва залишилися без води через пошкодження на мережі холодного водопостачання. Про це повідомляється на сайті КП "Київводоканал".

Півсотні людей влаштували масову бійку в одеському суді, поліція заявляє про "гастролерів"

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Повідомляється, що бійка виникла між сторонами у приміщенні Приморського районного суду. Поліцейським вдалося затримати 49 учасників побоїща. Вони були доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події. Правову кваліфікацію їх дій буде встановлено пізніше.

газ
газ

Доведеться доплачувати українцям за газ: Нацкомісія прийняла важливе рішення

У п'ятницю, 23 листопада, Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, заборонила операторам газорозподільної мережі проводити донарахування за природний газ. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook голова комісії Оксана Кривенко.

Володимир Путін
Володимир Путін

Путін влаштував цирк у Криму, соцмережі валяються в істериці

З'явилися перші фотографії з окупованого Криму, куди приїхало керівництво РФ на чолі з президентом Володимиром Путіним. Там вони обговорюють "майбутнє Росії" і проводять розширене засідання президії держради з питань основних напрямів діяльності органів виконавчої влади. Про це повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Монетизація субсидій: до українців дійшла тривожна звістка

Міністерством соціальної політики України було оприлюднено новий проект постанови Кабінету міністрів про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі для громадського обговорення.