З'явилися подробиці про характер поранення, які отримали українські військові внаслідок вогневого контакту з російським катером "Изумруд".

Так, за інформацією джерел окупаційної влади Крима і російських спецслужб стало відомо, що з трьох постраждалих найважчі травми у двох: одному з військових відірвало пальці на руці, ще одному сильно пошкодило ногу, уламки увійшли в стегно, в результаті чого сталася велика крововтрата.

Однак путінські тварини знайшли в собі піщинку людяності і доставили українських військових до керченської міської лікарні.

Всі ці подробиці озвучено російськими ЗМІ та співробітниками путінських спецслужб. Таким чином, даній інформації варто вірити так само, як і відомому рупору пропаганди Кремля Володимиру Рудольфовичу Соловйову.

Популярні новини зараз
Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Варто нагадати, що представники країн, що входять до складу Євросоюзу, під час засідання Ради Безпеки ООН підняли питання щодо агресивних дій російського флоту на Азовському морі. Зокрема, вони вимагають припинити конфлікт і відпустити затриманих українських моряків.

"Постійні представники країн-членів Європейського союзу в Раді Безпеки під час неформального обміну думками ... під час візиту в Пекін висловили глибоку стурбованість у зв'язку з ескалацією напруги в Азовському морі та Керченській протоці", - йдеться в офіційному звіті зустрічі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 26 листопада, Верховна Рада прийняла рішення про введення воєнного стану у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі. Після цього рішення стало відомо про те, що російський президент Володимир Путін провів переговори з німецьким канцлером Ангелою Меркель за ініціативою німецької сторони. Про це повідомляють російські джерела.

Нагадаємо, воєнний стан в Україні: що це означає і як зміниться життя кожного українця.

Як повідомляв Знай.uа атака у Керченській протоці: в мережі порівняли військові сили України і Росії.

Знай.uа писав, все станеться тут: українцям показали карту воєнного стану.