Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Пєсков солодко заспівав про переговори та мир: найкращий друг України

Не встигли соцмережі ще закінчити обурюватися заявою Пєскова про те, що Кремль нібито не має відношення до Керченського інциденту, як ця ручна канарейка Путіна раптом заспівала про те, що Росія обійдеться без "посередників" і допомоги інших країн під час переговорів з Україною, в тому числі – при вирішенні Керченського питання.

Заробітчани
Заробітчани

Заробітчани масово пакують валізи в іншу країну ЄС: Польща в паніці запропонувала українцям райські умови

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У Польщі бачать реальну загрозу переїзду український трудових мігрантів в інші країни ЄС, у тому числі в Німеччині. зокрема, уряд країни вже встиг підготувати два нових проекти, які допоможуть переконати українців залишитися в Польщі.

російські військові
російські військові

Росія перекрила сотні суден в Азовському морі, українські порти зазнають шалених збитків

У районі Керченської протоки, яку заблокувала Росія, зараз зібралися понад 400 українських та іноземних суден. Зокрема, у міністерстві з питань тимчасово окупованих територій розповіли, що російська сторона свідомо продовжує блокувати Керченську протоку, через, що вже більше 400 судів не можуть дійти до українських портів у Маріуполі та Бердянську.

зарплати в конвертах
зарплати в конвертах

Влада підрахувала середню зарплату українців, готуйтесь ділитись

Реальна заробітна плата у жовтні 2018 року порівняно з відповідним періодом минулого року зросла на цілих 14,2%. Зараз вже відомо, що зростання реальної зарплати в жовтні в порівнянні з вереснем цього року склала 0,2%.

"Середня номінальна заробітна плата штатного працівника у жовтні 2018 року склала 9,218 тисяч гривень, що у 2,5 раза вище рівня мінімальної заробітної плати (3,723 тисяч гривень)", - йдеться в повідомленні.

захоплені українські моряки
захоплені українські моряки

Викрадених українських моряків етапували до Москви: що відбувається

Незаконно захоплених в Чорному морі і заарештованих в окупованому Сімферополі українських військових моряків вивезли з Криму до Москви. Про це повідомив кримськотатарський активіст Наріман Джелял з посиланням на адвокатів українських моряків. Дану інформацію підтвердив адвокат Джеміль Темиш і Еміне Авамілєва.