Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Світлана Калашник спеціально для Знай.uaподілилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Світлана Калашник

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Тиждень вимагатиме від вас розсудливості і дій не по миттєвому бажанню. Швидше вам захочеться відійти від мирської суєти і зануритися в себе. Можливо ви зрозумієте, що життєві ситуації зробили вас трохи знервованим і злим. У питаннях здоров'я слід бути гранично уважним. Можлива поява захворювання, про яке ви навіть і думати не могли виходячи з вашого віку і життєвих умов. У відносинах можливі появи конфліктних ситуацій і напруженість. Що стосується бізнесу і особової справи, можу сказати, що воно має дуже надійний фундамент. Однак на цьому тижні варто приділити увагу питанням управління і стратегії. Може вам звернутися до фахівця? Порада на тиждень: допоможіть оточуючим вас людям, так ви знайдете заступництво Богині - матері Лади.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Тиждень сприятиме розкриттю в вас хоробрості і здатності відстоювати інтереси інших, забуваючи про особисту безпеку. Події розгортатимуться дуже швидко і передбачити їх буде просто неможливо. Що стосується здоров'я: приділіть увагу очищенню тіла і духу! У відносинах слід бути максимально тактовними, негатив, злість і зарозумілість відіб'ється і на здоров'я, в справах і головне - до вас почне ставитися так само ваш партнер. У справах так само від вас вимагається максимально вітальне ставлення до співробітників. Тільки за цієї умови очікуйте гармонію і успіх. Порада: не поспішайте в прийнятті рішень, покладайтеся на свій внутрішній голос.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Тиждень принесе бажання усунути залежність від зовнішнього світу, вся увага буде йти на внутрішні процеси. Чекайте самообмеження і занурення в себе. Можу порадувати вас щодо вашого здоров'я. Чекайте прилив сил, отримання нової сонячної енергії для звершень і перемог. У відносинах теж все чудово! Те, що так давно чекали: легкість, пристрасть, добрі і відкриті відносини будуть тільки розвиватися і міцніти. Пора відкривати душу і серце на зустріч емоціям. У справах чекайте негайне вирішення спірних питань. Виникне гостре бажання все розставити на свої місця. Порада: вам варто присвятити цей тиждень рукоділлю або іншому ремеслу, яке дозволяє зануритися в себе, щоб включити своє внутрішнє відчуття щодо подій в житті.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) На цьому тижні чекайте гостре бажання вийти з життєвих ситуацій і подивитися на події під іншим кутом. Спокійно і зважено. Може то майбутнє, яке вам обіцяли, або ви собі уявляли не так райдужно і взагалі не зовсім реально для вас? У питаннях здоров'я будьте уважні, ваші хвороби при неправильному способі лікування можуть стати хронічними. Що стосується взаємин: тиждень пройде в оточенні сім'ї, рідних людей, або зовсім на самоті. Буде відчуватися чітке небажання взаємодії із зовнішнім світом. У ділових питаннях максимально уникайте порушення законів! Рано чи пізно про це стане відомо і винні будуть покарані! Порада: дайте собі час на роздуми, попереду у вас очікується потужний ривок вперед в соціальному житті і духовному розвитку.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.