Фіскали і співробітники прикордонної служби провели обшуки на ринку "Барабашово" в Харькові. Відомо, що причиною несподіваної "перевірки" послужили підозри у справі про "сірі" поставки та реалізацію одягу з натурального хутра.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Східного регіонального управління Держприкордонслужби.

За даними прикордонників, підставами для обшуків напередодні стали дані про причетність певних осіб до організації контрабандного каналу за "сірою схемою" в Україну дорогого одягу з натурального хутра.

За результатами перевірок, за місцем проживання членів банди "перекупників" і місцем реалізації продукції на ТРЦ "Барабашово" у Харкові правоохоронці вилучили більше 300 одиниць хутряних виробів на загальну суму 2 млн 230 тис. гривень.

Крім цього повідомляється про вилучення понад 100 тисяч гривень готівки, банківських карт, документації, що підтверджує характер злочинних діянь. Відомо також, що ще тривають слідчо-оперативні заходи, встановлюється повне коло осіб, причетних до ввезення та реалізації зазначеної продукції, в тому числі і серед відповідальних посадових осіб, зазначають прикордонники.

Варто нагадати, що Служба безпеки України під час обшуків у приміщеннях Української православної церкви Московського патріархату викрила цілу мережу розповсюдження матеріалів, що розпалюють релігійну ворожнечу. Силовики звітують, що за останні кілька днів вони ретельно переглянули всі окремі адміністративні приміщення УПЦ МП й приватні будівлі, які належать представникам цієї конфесії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на харківському ринку "Барабашово" коїться щось неймовірне - група людей у військовій формі, озброєна автоматами, оточила один з магазинів, який торгує хутряними виробами. Про це повідомляють очевидці, які зняли незрозумілий "двіжняк" на відео.

Нагадаємо, путінські чекісти готували шпигуна в рясі, але їх план провалився разом з задумами.

Як повідомляв Знай.uа золото і секс-іграшки сподобалися, шукають ще: СБУ трясе московських попів на Житомирщині.

Знай.uа писав, затримання українців у Грузії дійшло до Клімкіна: не відразу повірив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще