П'ятьох полковників ЗСУ удостоїли генеральських звань.

Про це йдеться у відповідному указі на сайті президента.

Серед них звання генерал-лейтенанта удостоєно генерал-майора Юрія Содоля, командувач морської піхоти ВМС ЗСУ, генерал-майор Родіон Тимошенко - заступника начальника Генштабу ЗСУ.

ЗСУ
ЗСУ

Звання генерал-майора присвоєно полковнику Юрію Гудєєву - начальникові штабу - першому заступникові начальника логістики Командування Сухопутних військ ЗСУ; полковнику Володимиру Кидоню - начальнику управління оборонного планування - заступнику начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ; полковнику Євгену Мойсюку - першому заступнику командира десантно-штурмових військ ЗСУ; полковнику Віктору Николюку - начальнику 169 навчального центру Сухопутних військ ЗСУ; полковнику Ігорю Чепкову - начальнику Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки ЗСУ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Раніше повідомлялося, що 6 грудня, в Києві недалеко від метро "Лісова" другий день триває "полювання" на людей призовного віку. Невідомі у камуфляжній формі разом з поліцією вимагають від молодих хлопців показувати документи про те, що вони пройшли військову службу. Про це повідомляється у Facebook Влада Антонова в Facebook.

Як стверджує Влад, співробітники воєнкома разом з поліцією масово опитують потенційних ухильників.

"Працюють у дві групи. Підходять і запитують документи у всіх чоловіків, які явно поспішають на роботу. Прямо при мені затримували хлопця, який при собі не мав документів", - передає Влад Антонов.

Нагадаємо, підрозділи і бойові частини ЗСУ перемістяться на найбільш небезпечні напрямки по всій лінії українського кордону з Російською Федерацією.

Раніше Знай.ua повідомляв, Верховна Рада 6 грудня розгляне на пленарному засіданні законопроект про припинення Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією.

Також Знай.ua писав, працівники прокуратури виявили співробітника поліції, який виявився наркодилером. Його знайшли в наркопритоні, який організували колишні поліцейські в Заводському районі міста Запоріжжя.