Згідно з інформацією офіційного сайту Національного банку України, Нацбанк на суботу, 8 грудня встановив наступний офіційний курс гривні до світових валют.

За даними Національного банку України, українська гривня втримала свої позиції стосовно американської та європейської валюти.

100 USD США – 2782,4246 (7 грудня -5,5323 )

100 EUR – 3164.6099 (7 грудня -11,7461 )

Нагадаємо, що близько п'яти мільйонів українських сімей сьогодні отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. І якщо будь-якого іншого соціального міністра подібна новина як мінімум пригнічувала б, то не українських чиновників, які вперто переконують, що все буде добре, а самі накручують тарифи, збільшують податки і карають за борги.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Втім, більшість експертів переконані, що для оптимізму особливо не залишилося приводів, - пише "kp.ua".

Так, економіста Андрія Мартинюка вкрай турбує той факт, що потребує субсидій півкраїни.

"Це просто нонсенс: півкраїни загнали в таку убогість, що люди не можуть оплатити щоденні витрати, але при цьому соціальний міністр дуже пишається собою і навіть плутає до своєї гордості Конституцію!", - говорить фахівець.

Економіст нагадує, що головне завдання соцполітики в країні - забезпечення громадянам гідного рівня життя. Але той же міністр ще минулого тижня розповідав про те, яка прірва лежить в Україні навіть між офіційними доходами багатих і бідних, не кажучи про неофіційні!

Нагадаємо у Мінсоцполітики розповіли, що робити українцям з грошима від родичів-заробітчан.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці розповіли у чому переваги пільг та субсидії.

Також "Знай.uа" писав про те, що чиновники придумали, як не виплачувати субсидії.