В Україні продовжують відловлювати призовників

У Києві представники військкомату продовжують вилов хлопців призовного віку прямо на вулицях міста. У соцмережах зростає обурення, люди зазначають, що найбільше таких випадків відмічено біля метро "Лісова".

Діють завжди за однією схемою: чоловіки у військовій формі разом з поліцейськими підходять до хлопців і вимагають пред'явити документи про те, що ті служили.

Повідомляється, що хлопців, яким не пощастило потрапити в лапи військкомів, залякують дзвінками і переконаннями, що ті нібито в розшуку і сядуть за ухилення від служби.

У США заарештували викрадача Різдва у дітей

Поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує.

Чоловік у місті Кліберн в компанії двох однодумців відвідав церкву, де в цей момент проходив захід "Сніданок з Сантою", він почав чіплятися до людей на вулиці і цікавився, чому ті дозволяють своїм дітям вірити в Санта-Клауса.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як відповідь на прохання "не руйнувати Санту і Різдво" чоловіки почали кричати про те, що Санта-Клауса не існує. У підсумку активіста з однодумцями заарештували, його звинувачують у "злочинному посяганні".

Don’t Mess With Santa! While I understand folks right to protest, Cleburne loves Santa and those protestors who were...

Geplaatst door Scott Cain, Cleburne Mayor op Zaterdag 8 december 2018

Померла знаменита правозахисниця Людмила Алексєєва

8 грудня в Москві зупинилося серце 91-річної правозахисниці і критика політики президента РФ Володимира Путіна Людмили Алексєєвої.

Жінка була однією із засновників Московської Гельсінкської групи. Росіянка говорила, що заздрить українцям.

"Чесно кажучи, я як росіянка заздрю українцям. Звичайно, у них дуже скрутне становище, але вони хоча б йдуть по вірному шляху".

Франція розслідує російський слід у протестах "жовтих жилетів"

Міністерство закордонних справ Франції проводять розслідування щодо можливого іноземного втручання в акції протесту "жовтих жилетів".

Правоохоронці Парижа розслідують можливе втручання іноземців в масові заворушення спільно з фахівцями дипломатичних служб. Як повідомлялося раніше, безліч акаунтів у соціальних мережах, нібито пов'язаних з Росією, підозрюються в умисному поширенні повідомлень про заворушення у Франції під час маніфестацій "жовтих жилетів".

У Києві "доблесні" копи закривали машини тілами, щоб приховати факт жахливої ДТП

В ніч з 8 на 9 грудня в Києві сталася автокатастрофа. Учасники аварії – дві поліцейські машини. Тойота Пріус врізалася у Хюндай.

Поліцейські не постраждали, але намагалися приховати факт аварії як могли. Вони заборонили знімальній групі підходити до місця ДТП, а також загороджували собою розбиті машини.