Ситуація з масовими протестами у французькій столиці та інших містах загострюється. Колись мирна акція проти підвищення цін на автомобільне паливо переросла на запекле протистояння активістів та правоохоронців.

В доказ цього в соціальних мережах постійно з'являються відео і фото, які свідчать про всю серйозність становища. Так, у мережі Twitter користувач "Виктория Правды" виклав відео, на якому можна спостерігати, як протестуючих копи посадили на землю і скували наручниками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так, це Бельгія. Ось так поліція запропонувала членам ОЗГ "жовті жилети" замість штурму парламенту просто пройти курс лікування простати. Та ви тільки подивіться, скільки відразу стало бажаючих! БРАВО! Ось так очк*м на "гарячий" асфальт і нехай 6-8 годин балдіють!", - сказано в підписі до відео.

Варто нагадати, що в центрі Санкт-Петербурга активісти розмістили на фасаді будівлі величезний банер із закликом зупинити агресивну політику керівника Кремля Володимира Путіна. Ініціатором акції виступив опозиційний рух "Відкрита Росія", який у 2001 році заснував Михайло Ходорковський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що столицю Угорщини сколихнули масові акції протесту. Тисячі людей зібралися в центрі Будапешту для того, щоб уряд скасував нові зміни трудового законодавства. Новий закон вже встигли охрестити "законом про рабство". Його запропонувала партія прем'єр-міністра країни Віктора Орбана Фідес. В ньому йде мова про збільшення кількості годин роботи на рік. Згідно з цим законом угорці працюватимуть не 250, а 400 годин на рік.

Нагадаємо, кількість затриманих побила всі рекорди: більше 1500 "жовтих жилетів" опинилися за гратами.

Як повідомляв Знай.uа росіяни повстали проти Путіна: масштабні акції протесту захоплюють нові міста, епічні фото.

Знай.uа писав, Париж страшно лихоманить: "жовті жилети" йдуть у наступ, поліція затримує демонстрантів, висунуто вимоги.