У Парижі закрили для відвідувачів Ейфелеву вежу через проведення акції протесту на Марсовому полі.

Про це повідомили на сайті архітектурного пам'ятника.

"На Марсовому полі в суботу, 24 листопада, пройдуть акції протесту. Це подія не дозволяє нам прийняти наших відвідувачів в оптимальних умовах безпеки. Тому було вирішено в цей день закрити пам'ятник для публіки", - наголошується в ньому.

Відвідувачам, які купили квитки на 24 листопада, пообіцяли повністю відшкодувати їх вартість і вибачилися за тимчасові незручності.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Коли ж пам'ятник архітектури відкриють для відвідувачів, не уточнюється.

Відомо, що у Франції, 24 листопада в суботу тривають масові протести проти підвищення податку на дизельне паливо. У Парижі, як очікується, в демонстрації візьмуть участь не менше 30 тисяч чоловік.

Для підтримки порядку на вулиці міста вийшли близько трьох тисяч поліцейських. Влада побоюється, що протести під впливом правих і лівих екстремістів можуть нести насильницький характер.

Протести на дорогах Франції тривають вже більше тижня - їх учасники, одягнені в жовті жилети, блокують автостради і з'їзди з них, а також автозаправні станції. Минулого тижня в демонстраціях по всій країні взяли участь близько 300 тисяч чоловік.

Раніше ми повідомляли, що по всій Франції водії протестують проти зростання цін на паливо, більш того вже є загиблий і поранені. Про це повідомляє BFMTV.

Акція "жовтих жилетах" – так називають протестувальників у ЗМІ. Все через обов'язковий атрибут водіїв – жовтий світлоповертальний жилет.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Крістоф Кастанер, по всій Франції зафіксовано вже більше 1 тисячі протестів, в яких беруть участь 50 тисяч осіб. Хоча очікується, що по всій країні пройде близько 1500 акцій.

Нагадаємо, активістки Femen показали, як будуть зустрічати "кривавого карлика" в Парижі.

Як повідомляв "Знай.uа", у Франції схопили групу озвірілих радикалів, сядуть надовго.

Також Знай.uа" писав, що Макрон поставив хрест на планах Путіна і Трампа.