Усику пригрозили після гучних заяв стосовно церкви

Олександр Усик
Олександр Усик

Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові в першій важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які окупували Лавру.

За його словами, якщо чемпіон світу з боксу Олександр Усик захищатиме ченців, то "йому можуть проломити голову".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дивіться: Усик про Лавру

Новий транш МВФ: скільки отримає Україна?

МВФ
МВФ

НБУ сподівається на позитивне рішення ради директорів Міжнародного валютного фонду з питання виділення допомоги і очікує на надходження траншу до 25 грудня 2018 року. Сума першого траншу, згідно очікуванням Нацбанку, складе 1,4-1,9 млрд доларів.

Як покарають Росію за "Керченську кризу"?

Блокада Азовського моря
Блокада Азовського моря

Президент Петро Порошенко розповів, яке покарання чекає на Росію за порушення міжнародного законодавства та викрадення українських моряків і морських суден. Російським кораблям можуть заборонити заходити у порти, обговорюється можливість подальшого розширення санкцій.

Неймовірний порятунок: діти витягли один одного після провалу під кригу

Надзвичайна подія сталась у селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області. Четверо школярів йшли до школи, яка знаходиться на іншому березі. Перейти річку можна було через міст. Однак після того як компанія пройшла метрів п'ятнадцять, у воду провалився наймолодший з хлопців. Найстарший не розгубився, ліг на лід та зумів витягнути товариша. Крига тріснула під ногами 11-річного хлопчика. Він опинився в воді, не вміючи плавати. Спільними зусиллями друзі витягли і його.

Пологи в супермаркеті: українка дев'ятий раз стала мамою

В українському супермаркеті відбулась незвичайна подія - у жінки почалися перейми просто в торговому залі. Пологи у жінки довелось прийняти співробітниці магазину. Серед персоналу виявилася жінка, яка закінчила курси акушерства. На світ з’явився маленький Ігор – дев’ята дитина хмельничанки.

Дивіться: пологи у супермаркеті

НАТО пообіцяв потужну підтримку Україні в боротьбі проти агресора

Військові навчання НАТО
Військові навчання НАТО

Генсек НАТО Йенс Столтенберг пообіцяв потужну підтримку для ЗСУ та жорстко розкритикував Росію.

"НАТО надає могутню політичну і практичну підтримку Україні, яка включає близько 40 млн євро, виділених союзниками на трастові фонди Україна - НАТО, надамо кошти захищеного зв'язку для ЗСУ до кінця року", - підкреслює він.