Останнім часом українці стикаються з масштабними збоями в роботі банківських систем, які приносять вкладникам серйозні незручності. Так, Альфа-банк повідомили про те, що було виявлено дублювання транзакцій по клієнтським рахунках, яке призвело до неправильного відображення рахунків окремих клієнтів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Альфа-банку". Працівники банку заявили, що техслужба вже працює над збоєм, намагаючись виправити системну помилку.

"Сьогодні в першій половині дня банком виявлено задвійнення деяких транзакцій по частині клієнтських рахунків, що призвело до некоректного відображення залишків на цих рахунках клієнтів. Ситуацію було виправлено о 13:30. До зазначеного часу всі кошти клієнтів були автоматично і централізовано повернуті на рахунки клієнтів", - повідомили в Альфа-банку.

Варто нагадати, що Національний Банк України представив нову монету номіналом 5 гривень, яка офіційно увійде у фінансовий оборот країни починаючи з 20 грудня. Монету присвячено столиці України – місту Києву.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Про це повідомляється в прес-службі Національного банку України (НБУ). Монета поки що є колекційною. Вона складатиметься з двох недорогоцінних металів. Всього Нацбанк планує випустити 45 000 таких монет.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, що Національний банк прогнозує за результатами 2018 року рекордний показник прибутку банківської системи України, за термін понад 10 років. Про це заявила перший заступник глави Нацбанку Катерина Рожкова в ході брифінгу в понеділок, 17 грудня.

"За результатами 2018 року сектор отримає прибуток. І, за нашими попередніми оцінками, цей прибуток може стати рекордним за більш ніж 10 років", - повідомила Рожкова.

Нагадаємо, експерт розповів, куди "потягне" долар найближчим часом: до чого готуватися українцям.

Як повідомляв Знай.uа Нацбанк випустить банкноту 100-річної давності: розрахуватися не можна.

Знай.uа писав, простіше полетіти на Марс: стало відомо, скільки нам з вами доведеться віддати МВФ.