Український уряд затвердив Тимчасовий порядок виконання митних формальностей при здійснені митного оформлення транспортних засобів для їх вільного обігу на території України.

Українці терміново здають євробляхи за копійки: почалося

Згідно з документом зазначене оформлення буде здійснюватися з наступними особливостями:

  1. буде застосовуватися виключно електронна форма декларування транспортних засобів;
  2. визначається перелік документів, які необхідно подавати митницям;
  3. мінімізується термін перебування автомобілів на митниці для того, щоб зменшити фінансові витрати громадян на оплату послуг стоянки;
  4. регламентуються дії митниці та декларанта у разі перевірки заявленої вартості оцінюваного транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Українці пересідають на електрокари: новий закон здешевив покупку.

Для митного оформлення транспортного засобу органу доходів і зборів подається електронна митна декларація на бланку єдиного адміністративного документа, заповнена у звичайному порядку відповідно до статті 258 Митного кодексу України.

Разом з електронною митною декларацією органу доходів і зборів повинні подаватися: рахунок або інший документ, що підтверджує вартість транспортного засобу, реєстраційний документ на транспортний засіб, документ, що підтверджує право власності на транспортний засіб.

Нагадаємо, раніше влада планує новий закон про оренду житла: цілі сім'ї опиняться на вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці масово покидають евробляхи на кордоні: опубліковані моторошні кадри кладовища автомобілів.

Також "Знай.uа" писав, що поки українці не розуміють, як правильно розмитнити авто, цим активно користуються шахраї, пропонуючи свої послуги зі зняття з обліку в країні, де придбали авто та оформлення всіх необхідних документів.