зарплата
зарплата

Мінімалка в Україні зросте з Нового року: обійняти й плакати

Міністр соціальної політики Андрій Рева під час підсумкової конференції повідомив, що мінімальна заробітна плата в Україні з 1 січня 2019 року складатиме 4170 грн. Отже, підвищення дорівнюватиме 12,1%.

Протести "жовтих жилетів" у Парижі
Протести "жовтих жилетів" у Парижі

Копи схопили організатора протесту "жовтих жилетів": деталі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Франції затримано одного з лідерів массового протестного руху "жовті жилети" Ерік Друе, про що повідомляє Franceinfo у суботу, 22 грудня. Відомо, що Друе затримали за підозрою в організації протизаконної демонстрації на громадській дорозі, участі в групі, створеної з метою насильницької мети, а також носінні вогнепальної зброї. На даний момент затриманий знаходиться під вартою.

Анджей Дуда
Анджей Дуда

Президент Польщі замінив посла в Україні, стало відомо чому

Міністр закордонних справ Польщі запропонував кандидатуру свого заступника Бартоша Ціхоцька на посаду посла Польщі в Україні. зокрема, заміну пояснили незважаючи на "гарячий час" президентською кампанією в Україні. Про це стало відомо із заяви президента Польщі Анджея Дуди.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Окупантів на Донбасі привели у вищу ступінь бойової готовності: що відбувається

Окупаційні війська розгортають у непідготовленій для цього місцевості, наголошується в розвідданих. Окупаційне командування проводить великі командно-штабні навчання на окупованих територіях "ЛНР" і "ДНР". Тому бойовиків було приведено у вищий ступінь бойової готовності. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Проти Гройсмана порушили кримінальну справу одразу за двома статтями

У Національному антикорупційному бюро заявили про початок провадження за фактом можливих зловживань владою та службовій недбалості прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

"Відкрито кримінальне провадження згідно з рішенням суду, який зобов'язав внести дані до ЄРДР", — йдеться в повідомленні.

Справу відкрили за статтями 364 та 367 Кримінального кодексу. Більше подробиць справи поки не повідомляють.