Скандальний депутат Державної Думи РФ Володимир Жириновський вкотре процитував найвідоміший кремлівський меседж.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, цього разу скандальний політик зазначив, щшо Україна незабаром змінить державну форму висловив думку, що в Україні незабаром зміниться державна форма.

Більше того Жириновський додав, що російський та український народ вже найближчим часом воз'єднаються.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того скандальний депутат зазначив, що жителі України вже нібито втомились від постійної пропаганди, особливо, коли телеканали спеціально налаштовують проти Росії.

Також лідер ЛДПР визначив і терміни майбутнього возз’єднання народів. За його словами, "це повинно статися в найближчому майбутньому, через рік або два".

Проте тут же він не витримав там заявив, що Україна як держава повністю втратила самостійність.

"Україна повністю втратила самостійність. Але від цього втомилися і самі українці, їм набридла ця цілодобова чорнуха проти російських, вони давно б самі поміняли курс своєї країни. Я думаю, що зміна режиму там станеться через рік-два, а, можливо, і державної форми. У підсумку прийде день, коли ми будемо святкувати возз’єднання російського та українського народу", – висловився Володимир Жириновський.

У свою чергу користувачі мережі повністю підтвердили, що Росія вже найближчим часом об'єднається з одною країною, проте не Україною.

"Ні. У вас буде возз’єднання з китайцями. Причому навіть всупереч вашим бажанням", – прокоментували в Фейсбук слова політика.

Разом з тим варто відзначити, що українська журналістка Яніна Соколова запропонувала перейменувати Україну в Київську Русь, щоб у сусідній Росії відпали всі територіальні претензії, нібито засновані на історичних факту.

Журналістка нагадала, що найбільші російські міста були засновані київськими князями у відповідь на заяви пропагандистських промов про те, що це українські міста нібито були створені з дозволу російських царів.

"Давайте поговоримо про містах, створених з благовоління правителів Київської Русі. Москва – заснована в 1147 році великим київським князем Юрієм Долгоруким. Ярославль – заснований у 1010 році великим київським князем Ярославом Мудрим. Володимир – 990 рік. А тепер розігрується великий "Київський торт": яким великим київським князем було засновано місто Володимир? Це можна продовжувати дуже довго, туди можна вписати всі Золоте кільце", – розповіла вона.

Журналістка зробила висновок, що всі міста, які були засновані київськими князями, належать Київської Русі.

Нагадаємо, легендарний український актор офіційно звернувся до Путіна, від таких слів агресора буде трясти від злості.

Як повідомляв "Знай.ua", українська журналістка роз'яснила, за що не люблять Росію.

Також "Знай.ua" писав, що син головного Путінського блазня показав відпочинок у Маямі.

Жириновський кидався на людей і метал черевики на акції Навального в Москві проти пенсійної реформи