За словами скандального російського політика, лідера ЛДПР Володимира Жириновського, перший сексуальний досвід він отримав з хлопчиком, який був старше його.

Своїми одкровеннями він поділився в ефірі передачі "Жіночий клуб" на Радіо "Комсомольская правда".

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

"Сусідський хлопчик покликав мене в сарай. І змусив займатися онанізмом. Я повинен був допомагати йому, а він мені. Хоча мені нічого не хотілося", — віддався Жириновський приємним спогадам з дитинства.

На уточнююче питання, чи не є він геєм, Жириновський поспішив відхреститися від "блакитного" кольору.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Жириновський
Жириновський

"Ні-ні. Я ж кажу про онанізм. Це все в сліпу роблиться. Діти нічого не знають, але старший вік розбещує молодший. Молодшому ще не треба, але у нього є повага до більш старшого віку, а потім перші контакти невідомо які", — додав одіозний російський політик.

Раніше ми писали, що 9 вересня, знаменитий своїми скандальними виходками спонсор терористів і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський в ході протесту проти пенсійної реформи накинувся на учасників акції.

Як помітно на відеозаписах очевидців з місця подій, істерика у лідера ЛДПР почалася після критики людей в його адресу.

Стоячи за спиною численної охорони, розлючений Жириновський метався в натовпі, намагаючись зловити своїх "кривдників" і погрожуючи активістам Росгвардією і тюремним ув'язненням.

"Я викличу сюди 10 тисяч Росгвардії і від вас нічого не залишиться. І ваші батьки ніколи вас не знайдуть... Хто смикнеться, на три роки посаджу... Посаджу всіх у в'язницю, негідники", - кричав він їм.

Раніше ми також писали, що скандальний депутат, лідер партії "ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що Російська Православна церква зазнала поразки і тепер "головною православною країною світу" є Україна. Про це політик заявив, виступаючи в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим".