В українських Карпатах все частіше стали губитися туристи, це дуже насторожує. Так, в районі гори Вухатий Камінь рятувальники знайшли двох туристів з української столиці. За інформацією співробітників ДСНС, відпочиваючі втратили орієнтир.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

сніг у Карпатах
сніг у Карпатах

Відомо, що у пошуково-рятувальне відділення на горі Піп Іван надійшов дзвінок від двох туристів з Києва, вони повідомили, що втратили орієнтування.

"Для проведення пошуково-рятувальних робіт вирушили 2 рятувальники Яворницького пошуково-рятувального відділення та 5 рятувальників Верховинського пошуково-рятувального відділення на 1 одиниці техніки", - розповіли рятувальники.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Рятувальникам вдалося знайти заблукалих туристів в задовільному стані та супроводили їх до обсерваторії на горі Піп Іван для обігріву та подальшої ночівлі.

Варто нагадати, що в мережі з'явилося відео вибуху маршрутки в Магнітогорську, перед яким чутні звуки стрілянини з вогнепальної зброї. Відповідне відео виклали в YouTube очевидці.

Зараз вже відомо, що російські силовики не виключають версію про спільність з вибухом будинку, що стався трохи раніше в цьому ж місті. Крім того силовики розповіли, що всередині маршрутки, яка вибухнула, знаходилася величезна кількість вибухівки.

Нагадаэмо, раніше повідомлялося, що в ніч на 5 грудня в Києві на Повітрофлотському проспекті знайшли труп жінки. Про це повідомляє Politeka. Зараз вже відомо, що тіло жінки знаходилося в технічному тунелі мосту, який проходить над лінією швидкісного трамвая.

Правоохоронці зазначили, що на вигляд жінці близько 50 років. При цьому труп лежав у технічній частині Повітрофлотського мосту. Зазначається, що силовиків викликала жінка, але звідки вона дізналася про труп – невідомо.

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли валізу з трупом дівчини: подробиці, фото.

Як повідомляв Знай.uа на туристів зійшла потужна лавина: більше немає надій знайти когось живими.

Знай.uа писав, пожежа залишила Одесу без японської кухні: полум'я охопило популярний суші-бар.